Book online - spar 10%. Læs mere her

Motorkontor i Bagsværd

Pava Bilsyn er et statsautoriseret motorkontor, og vi tilbyder tjenester som ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.

Nye nummerplader i Bagsværd

Pava Bilsyn er et statsautoriseret motorkontor, hvilket betyder, at vi kan udlevere nummerplader og omregistrere køretøjer.

Hos Pava Bilsyns afdeling i Bagsværd står Mads klar til at hjælpe dig med let og hurtigt at få omregistreret dit køretøj.

Prisen er kun 480 kr. for ejerskifte eller omregistrering eksklusiv nummerplader, hvilket er i overensstemmelse med satsen hos SKAT. Dette er prisen, såfremt man skal ændre ejeren eller brugeren af et køretøj, hvorpå der allerede er nummerplader monteret.

Ønskes ejerskifte af personbil eller gulpladebil inklusiv to nummerplader er prisen 1380 kr. Er der tale om andre køretøjer såsom motorcykler, scootere, knallerter, påhængsvogne, campingvogne eller lignende, er prisen inklusiv 1 nummerplade 790 kr.

Nummerplader til særlige køretøjer såsom taxi, bus eller handicapbil kan dog kun fås hos SKAT. Prisen for afmelding af køretøjet er 60 kr., og afmeldingen sker ved at aflevere alle køretøjets nummerplader på vores kontor. Såfremt en nummerplade mangler fra et sæt, er det dog nødvendigt at henvende sig til SKAT.

Når køretøjet afmeldes, ophører opkrævningen af afgifter. Har man betalt afgifter for perioden efter afmeldingsdatoen, vil pengene blive tilbagetalt. Desuden vil forsikringsselskabet automatisk blive underrettet om, at køretøjet er afmeldt.

Vores afdeling i Bagsværd klarer alle ovenstående former for omregistrering. Alt vi behøver, er den originale registreringsattest, gyldigt ID samt navn på forsikringsselskab. Har du spørgsmål i forhold til registrering, afmelding, ejerskifte eller lignende, er du velkommen til at kontakte vores center.

Priser på ejerskifte og nummerplader

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader)Kr. 480,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerpladerKr. 1380,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerpladerKr. 1380,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerpladeKr. 790,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerpladeKr. 790,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerpladeKr. 790,-
Afmelding af nummerpladerKr. 60,-

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk