Motorkontor i Bagsværd

WB_44652
Pava Bilsyn er et statsautoriseret motorkontor, og vi tilbyder tjenester som ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.

Nye nummerplader i Bagsværd

Pava Bilsyn er et statsautoriseret motorkontor, hvilket betyder, at vi kan udlevere nummerplader og omregistrere køretøjer. Hos Farum Pava Centers afdeling i Bagsværd er det let og hurtigt at få omregistreret sit køretøj. Prisen er kun 480 kr. for ejerskifte eller omregistrering eksklusiv nummerplader, hvilket er i overensstemmelse med satsen hos SKAT. Dette er prisen, såfremt man skal ændre ejeren eller brugeren af et køretøj, hvorpå der allerede er nummerplader monteret. Ønskes ejerskifte af personbil eller gulpladebil inklusiv to nummerplader er prisen 1380 kr. Er der tale om andre køretøjer såsom motorcykler, scootere, knallerter, påhængsvogne, campingvogne eller lignende, er prisen inklusiv 1 nummerplade 790 kr. Nummerplader til særlige køretøjer såsom taxi, bus eller handicapbil kan dog kun fås hos SKAT. Prisen for afmelding af køretøjet er 60 kr., og afmeldingen sker ved at aflevere alle køretøjets nummerplader på vores kontor. Såfremt en nummerplade mangler fra et sæt, er det dog nødvendigt at henvende sig til SKAT. Når køretøjet afmeldes, ophører opkrævningen af afgifter. Har man betalt afgifter for perioden efter afmeldingsdatoen, vil pengene blive tilbagetalt. Desuden vil forsikringsselskabet automatisk blive underrettet om, at køretøjet er afmeldt.
Vores afdeling i Bagsværd klarer alle ovenstående former for omregistrering. Alt vi behøver, er den originale registreringsattest, gyldigt ID samt navn på forsikringsselskab. Har du spørgsmål i forhold til registrering, afmelding, ejerskifte eller lignende, er du velkommen til at kontakte vores center.

Priser på ejerskifte og nummerplader

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader) Kr. 480,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerplader Kr. 1380,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerplader Kr. 1380,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Afmelding af nummerplader Kr. 60,-