Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Kunde booker rustbeskyttelse eller bilsyn hos Farum Pavacenter

Book online

Her kan du nemt booke online gennem nedenstående links til lige netop den by og ydelse, du ønsker.

Vi er i dag Danmarks største PAVA rustbeskyttelsescenter, synshal og motorkontor, hvilket gør, at vi kender alle biler fra bunden. Under overfladen er alle biler ens.

Hos os er du sikker på en ordentlig behandling og den højeste kvalitet i alle vores centre.

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.


BOOK ONLINE – RUSTBEHANDLING

Rustbehandling er en god måde at vedligeholde og beskytte din bil på. Vi tilbyder forskellige behandlinger afhængigt af, hvad dit behov er. Du kan læse mere om vores behandlinger her.

Har du brug at beregne en pris, kan du bruge siden her.

Hvis du allerede nu ved, hvilken behandling din bil skal have, kan du booke tid gennem vores kontaktformular til Birkerød. Snart kommer der også et bookingsystem til disse byer – men indtil da, kan du brug formularen, så finder sammen en tid, der passer dig.

Ønsker du en behandling i Farum, kan bestille tid og behandling gennem vores bookingsystem på nedenstående link.

Det er også muligt at book din rustbehandling i weekenden. Vi stiller selvfølgelig lejebil til rådighed, hvis dette ønskes. Du kan læse mere om vores weekendbehandlinger her.


BOOK ONLINE – BILSYN

Vi udbyder alle typer af syn til både personbiler, varebiler, motorcykler og knallerter. Derudover tilbyder vi også tjek af campingvogne, trailere og påhængsvogne.

Du kan bestille alle typer bilsyn på nedenstående links. Du vælger blot, i hvilken by, du ønsker din bil synet. Under linksene finder du også priserne på de forskellige typer syn.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller på en mail til post@farumpavacenter.dk – så vender vi tilbage, så hurtigt muligt.

Vi står altid klar med gode råd om din bil.


Vi sætter miljøet og arbejdsmiljøet meget højt – både eksternt og internt – og får i den forbindelse kontrolleret hele vores virksomhed af ingeniørfirmaet EUROFINS og TÜV op til 4 gange årligt.

Alle vores centre er TÜV-godkendte, og vi overholder alle standarder.

Derudover er vores bilsyn underlagt stikprøvekontroller fra Trafikstyrelsen, hvilket sikre dig en høj kvalitet og en fair behandling.

Vi har en ELITE smiley fra Arbejdstilsynet og en ELITE smiley fra Færdselsstyrelsen.

Måske også derfor vi i år kan fejre 40 års jubilæum.

P.S. Vi har overholdt alle de fastsatte værdier de sidste 20 år, selv om vi er Danmark største PAVA Center. Det er vi stolte over!


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk