Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Kunde hos farum pavacenter

Motorkontor

Vores motorkontor hos Farum Pava Center er statsautoriseret, og vi tilbyder ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.

Vi er beliggende i Birkerød, Hillerød og Farum. Du finder flere informationer om de enkelte motorkontor under nedenstående links

Ejerskifte af køretøjer

På vores motorkontorer står vi klar til at hjælpe, hvis det er blevet tid til at skifte ejerskab af dit køretøj. Vores erfarne team af medarbejdere vil guide dig gennem processen og sikre, at alt bliver håndteret korrekt og effektivt. Vi sørger for, at alle nødvendige dokumenter bliver udfyldt og indsendt, så du kan føle dig tryg ved et ejerskifte gennem vores motorkontor.

Omregistrering af køretøjer

Hos Farum Pavacenters motorkontor kan du også få omregistreret dit køretøj. Uanset om du skal ændre adresse, ejerforhold eller andre oplysninger på din registreringsattest, kan vores medarbejdere hjælpe dig med at få det hele på plads. Vi sørger for en gnidningsfri omregistreringsproces. 

Udlevering af nummerplader

Hvis det er blevet tid til at få nye nummerplader til dit køretøj, er vores motorkontor også klar til at hjælpe med dette. Farum Pavacenters motorkontor tilbyder en hurtig og effektiv udlevering af nummerplader, så du kan komme ud på vejene hurtigst muligt. Vi sørger for, at alle nummerplader registreres korrekt og udleveret i overensstemmelse med gældende regler.


PRISER PÅ EJERSKIFTE OG NUMMERPLADE

Prisen på et ejerskifte og nye nummerplader afhænger af, hvilket køretøj, det drejer sig om.

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader)Kr. Fra 480,- til 530,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerpladerKr. Fra 1380,- til 1430,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerpladerKr. Fra 1380,- til 1430,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Afmelding af nummerpladerKr. Fra 60,- til 75,-

VIGTIGE INFORMATIONER FRA VORES MOTORKONTOR

  1. Husk altid den originale registreringsattest. Husk, at der er 2 dele af attesten, hvis den er adskilt, skal begge medbringes. Hvis du har en blå attest, kan du altid ejerskifte bilen i alle private synshaller.

    Hvis du har den grønne (lille) attest, som blev udstedt indtil 2004, skal du checke, at der står et ciffer i øverste højre felt (hvor der står: Check). Hvis der ikke står et ciffer fra 1-10 her, skal du desværre til SKAT for at ejerskifte bilen.
  2. Forsikringsbeviser, blanketter osv. er ikke længere nødvendige for at ejerskifte bilen. Hvis du registreringssyner en bil, indberetter synshallen resultatet til systemet, og du kan med det samme ejerskifte eller få nummerplader på bilen.
  3. Medbring gyldig identifikation (pas eller kørekort). Blanketter bruges ikke længere, og i stedet skal man forevise gyldig ID.
  4. Du skal vide, hvilket forsikringsselskab, du vil indregistrere bilen hos. Du skal også vide, om du har brug for kaskoforsikring. Systemet sørger selv for resten. I starten er der enkelte forsikringsselskaber, som ikke virker i det nye register. Så kan du eventuelt vælge et andet forsikringsselskab, og så bede dit eget selskab om at flytte forsikringen bagefter. Sådan undgår du at gå forgæves. Der vil altid være gyldig forsikring, når du har valgt et selskab, fordi at forsikringsselskaberne skal acceptere dig som kunde digitalt og med det samme.
  5. Du skal forbi SKAT hvis: Du skal betale afgift, eller hvis du har mistet din registreringsattest. Nogle ting kan du klare via SKATs hjemmeside, f.eks. kan du bestille en ny registreringsattest (men det tager tid, før du får den).
  6. Har du ikke selv tid til at foretage registrering af dit køretøj, kan du downloade en fuldmagt, hvor du giver tilladelse til at en anden person kan foretage registreringen for dig.

Hvis du har spørgsmål omkring bestilling af ny registreringsattest, import/eksport af bil og MC samt biler på gule nummerplader kan du finde information SKAT’s hjemmeside.


Derfor skal du vælge Farum Pavacenter som dit motorkontor

Når du vælger Farum Pavacenter som dit motorkontor, kan du være sikker på at få en professionel og pålidelig service. Vores erfarne team er dedikeret til at sikre, at alle dine køretøjsbehov bliver håndteret med omhu og ekspertise. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og oplevelse til vores kunder. Med vores beliggenhed i Birkerød, Hillerød og Farum er vi altid tæt på, når du har brug for os. 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk