Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Motorkontor

Vores motorkontor hos Farum Pava Center er statsautoriseret, og vi tilbyder ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.

Vi er beliggende i Birkerød, Bagsværd og Farum. Du finder flere informationer om de enkelte motorkontor under nedenstående links


PRISER PÅ EJERSKIFTE OG NUMMERPLADE

Prisen på et ejerskifte og nye nummerplader afhænger af, hvilket køretøj, det drejer sig om.

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader) Kr. 480,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerplader Kr. 1380,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerplader Kr. 1380,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Afmelding af nummerplader Kr. 60,-

VIGTIGE INFORMATIONER FRA VORES MOTORKONTOR

  1. Husk altid den originale registreringsattest. Husk, at der er 2 dele af attesten, hvis den er adskilt, skal begge medbringes. Hvis du har en blå attest, kan du altid ejerskifte bilen i alle private synshaller.
    Hvis du har den grønne (lille) attest, som blev udstedt indtil 2004, skal du checke, at der står et ciffer i øverste højre felt (hvor der står: Check). Hvis der ikke står et ciffer fra 1-10 her, skal du desværre til SKAT for at ejerskifte bilen.
  2. Forsikringsbeviser, blanketter osv. er ikke længere nødvendige for at ejerskifte bilen. Hvis du registreringssyner en bil, indberetter synshallen resultatet til systemet, og du kan med det samme ejerskifte eller få nummerplader på bilen.
  3. Medbring gyldig identifikation (pas eller kørekort). Blanketter bruges ikke længere, og i stedet skal man forevise gyldig ID.
  4. Du skal vide, hvilket forsikringsselskab, du vil indregistrere bilen hos. Du skal også vide, om du har brug for kaskoforsikring. Systemet sørger selv for resten. I starten er der enkelte forsikringsselskaber, som ikke virker i det nye register. Så kan du eventuelt vælge et andet forsikringsselskab, og så bede dit eget selskab om at flytte forsikringen bagefter. Sådan undgår du at gå forgæves. Der vil altid være gyldig forsikring, når du har valgt et selskab, fordi at forsikringsselskaberne skal acceptere dig som kunde digitalt og med det samme.
  5. Du skal forbi SKAT hvis: Du skal betale afgift, eller hvis du har mistet din registreringsattest. Nogle ting kan du klare via SKATs hjemmeside, f.eks. kan du bestille en ny registreringsattest (men det tager tid, før du får den).
  6. Har du ikke selv tid til at foretage registrering af dit køretøj, kan du downloade en fuldmagt, hvor du giver tilladelse til at en anden person kan foretage registreringen for dig.

Hvis du har spørgsmål omkring bestilling af ny registreringsattest, import/eksport af bil og MC samt biler på gule nummerplader kan du finde information SKATs hjemmeside.


Har du spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk