Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Undervognsbehandling

Weekendbehandlinger

Du kan få rustbeskyttelse i weekenden hos Farum PAVA Center. Vi tager vores kunders behov til et nyt niveau med vores weekendbehandlinger. Derfor kan du få rustbeskyttet din bil alle ugens dage.

Lige meget om du kalder det undervognsbehandling, rustbehandling eller rustbeskyttelse, så får du en høj kvalitet hos Farum PAVA Center. 


FÅ RUSTBESKYTTELSE I WEEENDEN

I en travl hverdag kan det være svært at undvære bilen. Det gælder både for de private forbrugere samt virksomheder. For mange virksomheder er bilen en stor del af arbejdsdagen, hvorfor de nødigt vil undvære den. Ligeså vel gælder det for en privatperson, som er afhængig af bilen i hverdagen, for at få det hele til at hænge sammen.

Netop det ser vi hos Farum PAVA Center, som en mulighed for at yde ekstra kundeservice. Vi er tilgængelig, når kunderne har et behov. Derfor har vi nu lavet et koncept, hvor du kan booke tid til en rustbeskyttelse i weekenden. Dette tilbud gælder til alle vores behandlingstyper – lige meget om undervognsbehandlingen tager 1 eller 2 dage. Vi er serviceorienterede og står klar til at hjælpe.

Det foregår sådan, at bilen afleveres fredag eftermiddag og kan hentes igen mandag morgen. På den måde, så slipper du eller dit firma for at undvære jeres køretøj i den travle hverdag.

Vi stiller selvfølgelig lejebil til rådighed, hvis dette ønskes. Vi tilbyder alle vores kunder at leje en kundebil i behandlingstiden for kr. 150 pr. dag. Du skal blot huske at bestille den samtidig med din rustbehandling.


BOOK EN WEEKENDBEHANDLING

Hvis du ønsker en undervognsbehandling i Farum kan du book gennem vores bookingsystem. Så får du 10% i rabat. Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende.

Hvis du ønsker en undervognsbehandling i Birkerød bedes du bruge formularen på denne side.


HAR DU SPØRGSMÅL TIL RUSTBESKYTTELSE I WEEKENDEN?

Har du spørgsmål til undervognsbehandling i weekenden, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.

Bilens model og prisen på en undervognsbehandling hænger sammen. 

Du kan bruge denne side til at beregne din pris.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk