Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Kunde hos farum pavacenter

Motorkontor i Farum

Hos vores motorkontor i Farum får du er et statsautoriseret motorkontor, der er en del af Farum PAVA Center. Har du brug for nye nummerplader, en omregistrering eller et ejerskifte på din bil, så står vi klar til at hjælpe dig!


NYE NUMMERPLADER HOS VORES MOTORKONTOR I FARUM

I forbindelse med køb og salg af bil er det nødvendigt at foretage ejerskifte af køretøjet. Således bliver oplysninger vedrørende den registrerede ejer ændret i Motorregisteret. Farum PAVA Center har centre beliggende på forskellige adresser på Sjælland, og ejerskiftet kan blandt andet foretages af vores afdeling i Farum.

Hos Farum PAVA Center tilbyder vi en lang række af services inden for nummerplader og ejerskifte af biler. Farum PAVA Center er et statsautoriseret motorkontor, hvormed vi er i stand til at omregistrere biler samt både at udlevere og afmelde nummerplader.


EJERSKIFTET FORETAGES LET OG ENKELT. VI SKAL BRUGE FØLGENDE DOKUMENTATION:

  1. Bilens originale registreringsattest
  2. Gyldig legitimation så som kørekort eller pas – såfremt en anden person skal foretage registreringen, er en fuldmagt nødvendig.
  3. Navn på forsikringsselskab

Du kan finde flere informationer fra motorkontoret på denne side

Du bør desuden holde sig for øje, at du ikke kan ejerskifte en bil, hvis den periodiske synsdato er overskredet. Et registreringssyn er nødvendigt i tilfælde, hvor bilen er uden nummerplader. Umiddelbart efter registreringssynet er det muligt at indregistrere bilen.

Bemærk at omregistreringen skal være foretaget senest tre uger efter, at køber har overtaget bilen. Indtil omregistreringen bliver foretaget, er bilen dækket af sælgers forsikring, men dette gælder kun i tre uger.

Hos Farum PAVA Center er priserne afsat efter taksterne hos SKAT, og vi ejerskifter en lang række af køretøjer – herunder personbiler, gulpladebiler, motorcykler, scootere, knallerter påhængsvogne, campingvogne med mere.


PRISER PÅ EJERSKIFTE OG NUMMERPLADER

Her finder du en oversigt over vores priser ved ejerskifte, omregistrering – med og uden nummerplader. Prisen afhænger af hvilket bilsyn og det køretøj, der skal synes. Priserne er gældende ved vores motorkontor i Farum og ved vores andet center i Birkerød.

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader)Kr. Fra 480,- til 530,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerpladerKr. Fra 1380,- til 1430,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerpladerKr. Fra 1380,- til 1430,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Afmelding af nummerpladerKr. Fra 60,- til 75,-

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center. Vi står altid klar til at hjælpe dig!


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk