Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Rengøring og undervognsbehandling

PAVA Rustbeskyttelse i Farum

Et kært barn har mange navne. Lige meget om du kalder det undervognsbehandling, rustbehandling eller rustbeskyttelse, så får du en høj kvalitet hos Farum PAVA Center.

Du kan få PAVA Rustbeskyttelse i Farum. Det foregår hos Farum PAVA Center, hvor vi har mange års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største PAVA rustbeskyttelsescenter. Vi bruger rustbeskyttende midler fra PAVA, som er velansete og af høj kvalitet.

Behandlingen udføres af vores dygtige, specialuddannede personale, så du altid får den bedste kvalitet. Efter behandlingen er der garanti på din bil.

Du finder priserne på de forskellige behandlinger under bookinglinket ovenfor.

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.


HVILKE BEHANDLINGER KAN JEG FÅ?

Ved at vælge PAVA rustbeskyttelse i Farum, får du en bred vifte af services inden for rustbeskyttelse og behandling. Vi foretager både efterbehandlinger (behandling af hulrum, undervogne og skærme) samt komplet- og specialbehandlinger.

Følgende beskrives de enkelte behandlinger kort:

  • Ved vedligeholdelses behandling klargøres bilen, hvorefter alle hulrum behandles med dertil egnede produkter fra PAVA. Udvendige undervogn efterbehandles, og desuden behandles særligt udsatte steder på undervognen yderligere.
  • Ved en kompletbehandling behandles vognens døre, motorrum, skærme og så videre. Desuden behandles hulrum i undervogn samt den udvendige undervogn. På særligt udsatte områder behandles yderligere med velegnede PAVA-produkter.
  • Ved dobbelt specialbehandling er der tale om en endnu grundigere behandling, der strækker sig over to dage, hvor bilens hulrum og udvendige undervogn behandles af flere omgange.

Når bilen har gennemgået en PAVA-rustbekyttelse, har vi samtidig vurderet undervognens- og karrosseriets tilstand. Denne vurdering er tilgængelig for vore kunder, idet vi udleverer en PAVA-kundeinformation samt et rensesæt ved afhentning af bilen.

Du kan læse mere om behandlingernes forløb her.


HVOR DU SKAL VÆLGE PAVA RUSTBESKYTTELSE I FARUM

Hos Farum PAVA center er vi serviceorienterede. Som en ekstra kundeservice tilbyder vi weekendbehandlinger. Det kan være svært at undvære bilen i en travl hverdag. Du kan aflevere bilen fredag eftermiddag og hente den igen mandag morgen. På den måde skal du eller din virksomhed ikke undvære en bilen, når I har mest brug for den. Du kan læse mere om vores weekendbehandlingerne her.

Vi kan også tilbyde dig en lånebil. Den koster 150 kroner pr. dag. Du skal blot informere os om det, når du booker din tid, så sørger vi for, at den står klar, når du kommer.


Bilens model og prisen på en undervognsbehandling hænger sammen.

Du finder priserne på de forskellige behandlinger under bookinglinket ovenfor.

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.

Du er velkommen til at kontakte vores afdeling i Farum for yderligere information om behandlingstyper eller for besvarelse af opklarende spørgsmål.


LÆS MERE OM

Se her, hvor meget som skal afmonteres på din bil.

Læs mere om PAVA’s behandlinger her (PDF-version).


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk