Book online - spar 10%. Læs mere her

Pava Rustbeskyttelse i Farum

Hos Farum Pava Center har vi mange års erfaring inden for rustbeskyttelse. Rustbeskyttende midler fra PAVA er velansete og af høj kvalitet, og til behandlingen anvendes naturligvis de anerkendte produkter fra PAVA.

Hos Farum Pava Center udbyder vi en bred vifte af services inden for rustbeskyttelse og behandling. Vi foretager både efterbehandlinger (behandling af hulrum, undervogne og skærme) samt komplet- og specialbehandlinger.

Følgende beskrives de enkelte behandlinger kort:

  • Ved Vedligeholdelses behandling klargøres bilen, hvorefter alle hulrum behandles med dertil egnede produkter fra PAVA. Udvendige undervogn efterbehandles, og desuden behandles særligt udsatte steder på undervognen yderligere.
  • Ved en kompletbehandling behandles vognens døre, motorrum, skærme og så videre. Desuden behandles hulrum i undervogn samt den udvendige undervogn. På særligt udsatte områder behandles yderligere med velegnede PAVA-produkter.
  • Ved dobbelt specialbehandling er der tale om en endnu grundigere behandling, der strækker sig over to dage, hvor bilens hulrum og udvendige undervogn behandles af flere omgange.

Under alle behandlinger kontrolleres vognens almene tilstand samt lakken, og efter alle behandlinger udføres aftørring eller vask af de behandlede områder.

Behandlingerne udføres af det dygtige og veluddannede personale hos Farum Pava Center. Kontakt vores afdeling i Farum for yderligere information om behandlingstyper eller for besvarelse af opklarende spørgsmål.

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk