Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Bilsyn hos Farum Pava Center

Behandlingstyper

Vi har 3 forskellige behandlingstyper hos Farum PAVA Center. Vi foretager selv selve behandlingen med specialuddannet personale. Det sikrer dig, at din bil får den bedste og mest optimale behandling. Lige meget om du kalder det undervognsbehandling, rustbehandling eller rustbeskyttelse, så får du en høj kvalitet hos Farum PAVA Center. 

Når bilen bliver indleveret til rustbeskyttelse, kan du vælge mellem flere standard behandlingstyper. Derudover kan du selvfølgelig også få delbehandlet din bil efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling som er optimal for din bil, laver vi gerne et gratis rustkontrol.

Bilens model og prisen på en undervognsbehandling hænger sammen. 

Du kan bruge denne side til at beregne din pris og til at booke din behandling i Farum.


STANDARD BEHANDLINGSTYPER

PAVA vedligeholdelsesbehandling:

 • En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af bilens undervogn, hulrum og inderskærme. Denne behandlingstype er skræddersyet til biler, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.
 • Der afmonteres bundpladerne, og inderskærmene løsnes de steder, hvor det er nødvendigt for, at rustbeskyttelsen kan nå ud i alle hulrum.
 • Alle hulrum behandles, og undervognen rustbeskyttes de steder, hvor det tidligere produkt er slidt af.
 • Til sidst proppes sprøjtehullerne til med gummipropper gennemvædet med rustbeskyttelse. Bilen vaskes og tørres både indvendigt og udvendigt

Behandlingstid 1 arbejdsdag. (2 dage hvis der er igennem et indleveringssted)


KOMPLET BEHANDLING

PAVA Komplet behandling:

 • Grundig og effektiv PAVA rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Dette er den ideelle behandlingstype til nye biler på op til 36 måneder, der endnu ikke har fået en PAVA rustbehandling eller til bilen, der skal genbehandles.
 • Bilen gennemgås og karosseriets tilstand tjekkes, samt kontrollerer for lakskader.
 • Bilen klargøres, dækkes af, hjul, inderskærme, bundplader og gummipropper afmonteres.
 • Herefter afrenses, tørres samt lakbeskyttes bilen, og der bores huller hvis det er nødvendigt for at nå ud i alle hulrum. Bilen er nu klargjort og klar til at få sprøjtet PAVA rustbeskyttelse ind i alle hulrum så som vanger, paneler, klapper og døre samt på skærme og undervogn.
 • Efter afdrypning og tørring behandles bilen med et ekstra beskyttende lag PAVA Rustbeskyttelse PV400 eller PV600 Bronze, der forlænger behandlingens effekt. Til sidst proppes sprøjtehullerne til med gummipropper gennemvædet med rustbeskyttelse. Bilen vaskes og tørres både indvendigt og udvendigt

Denne behandling anbefales som 1. gangs behandling til biler som er nye eller i god vedligeholdt stand.

Behandlingstid 1 arbejdsdag. (2 dage hvis der er igennem et indleveringssted)


SPECIAL BEHANDLING

PAVA Special behandling

 • Denne behandlingstype er udviklet til førstegangs rustbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Den anbefales samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler hvor rusten er begyndt at løsne sig. I disse tilfælde er det nemlig muligt at hæmme det igangværende rustangreb med en grundig og effektiv PAVA rustbeskyttelse, så bilens levetid forlænges væsentligt.
 • Bilen gennemgås og karosseriets tilstand tjekkes, inden der kontrolleres for lakskader.
 • Bilen klargøres, dækkes af, hjul, inderskærme, bundplader, gummipropper afmonteres. Herved garanteres den optimale effekt af denne PAVA Special behandlingen.
 • Herefter afrenses, tørres og lakbeskyttes bilen, og tidligere rustbeskyttelse eller løsnet PVC fjernes. Der bores huller, hvis det er nødvendigt for at nå ud i alle hulrum. Først nu er bilen klargjort og er klar til at få sprøjtet PAVA rustbeskyttelse ind i alle hulrum så som vanger, paneler, klapper og døre samt på skærme og undervogn. Når den første PAVA behandling er tørret op, genbehandles undervogn og hjulkasser for ekstra beskyttelse.
 • Efter afdrypning og tørring behandles bilens bund med et ekstra lag PAVA Rustbeskyttelse PV400 eller PV600 Bronze, der forlænger behandlingens effekt. Til sidst proppes sprøjtehullerne til med gummipropper gennemvædet med rustbeskyttelse. Bilen vaskes og tørres både indvendigt og udvendigt.

Behandlingstid 2 arbejdsdage. (3 dage hvis der er igennem et indleveringssted)


VÆRD AT VIDE OM VORES BEHANDLINGSTYPER

Når bilen har gennemgået en PAVA-rustbekyttelse, har vi samtidig vurderet undervognens- og karrosseriets tilstand. Denne vurdering er tilgængelig for vore kunder, idet vi udleverer en PAVA-kundeinformation samt et rensesæt ved afhentning af bilen.

Der kan være tale om fejl som lakskader, overfladerust, rust i kanter og samlinger eller sågar gennemtæringer. Rustbeskyttelse vil dog ikke finde sted i forbindelse med alvorlige gennemtæringer uden forudgående aftale.

Åbenlyse mekaniske fejl vil også i et vist omfang være medtaget i kundeinformationen.

Når vi har sat PAVA-mærkaten i din forrude, så er vi færdige for denne gang, og står inde for at din bil nu er forsvarligt rustbeskyttet. Bilen kan dryppe lidt efter at du har fået den tilbage. Afdæk evt. garagegulv eller fliser med nogle gamle aviser indtil afdrypningen er ophørt, og pas på at du ikke får noget på tøjet.

Såfremt rustbeskyttelsesprogrammet følges og der er tegnet garanti, overgår levetidsgarantien ved ejerskifte til den nye ejer, hvorved brugtvognsværdien øges betydeligt.
LÆS OGSÅ OM

Se her, hvor meget som skal afmonteres på din bil.

Læs mere om PAVA’s behandlinger her (PDF-version).


HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til undervognsbehandling, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk