Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Besøg Farum Pava Center, fx i Birkerød på Birkerød Kongevej 75

Kontakt Farum PAVA Center

Har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til Farum PAVA Center. Du kan også udfylde formularen herunder.

Du kan også finde et af vores centre og tage kontakt direkte til dem. Du er også velkommen til at kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk, så svare vi så hurtigt, som muligt


SEND EN FORESPØRGSEL HERUNDER

KONTAKT FARUM PAVA CENTER


Vi står altid klar med gode råd om din bil!


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk