Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

undervognsbehandling ved Farum Pava Center

Lyddæmpning

Har du problemer med støj i kabinen, er en lyddæmpende undervognsbehandling muligvis løsningen!

Hvilke produkter bliver anvendt til en PAVA lyddæmpende undervognsbehandling?

De lyddæmpende produkter er vandbaserede og miljøvenlige samt specialudviklede til netop lyddæmpning. De to produkter hedder LD1000 og LD1500. Hvilket produkt der bliver anvendt til din bil bliver vurderet af dit lokale PAVA Center – dette er afhængig af forskellige parametre som f.eks. om den har været rustbeskyttet før eller om det er en fabriksny bil.

Hvordan foregår en PAVA lyddæmpende behandling?

En lyddæmpende undervognsbehandling foregår på samme måde som en normal rustbeskyttelse af din bil. Altså er det et speciallavet PAVA produkt, som vi sprøjter på nøje udvalgte områder på din bil. Disse produkter har en tykkere konsistens og danner derfor en tykkere overflade på din bil end almindelige rustbeskyttelsesprodukter og dette resulterer i en lyddæmpning på udefrakommende støj fra hjul og vejbelægning.

Hvilke biler kan med fordel få en PAVA  lyddæmpende behandling?

En lyddæmpende undervognsbehandling kan anvendes på biler med alle typer af drivmiddel og især ved el- og hybridbiler høres en markant forskel. Denne form for behandling kan anvendes på både fabriksnye og brugte biler samt biler der tidligere har været rustbeskyttet.

Hvor anvendes PAVA lyddæmpende produkter?

Lyddæmpningen påføres hovedsageligt i hjulkasser, bagerste del af bilens bund samt langs panelerne, hvilket gør at støj fra hjul og vejbelægning mindskes.

Hvad koster en PAVA lyddæmpende behandling?

Du kan med fordel tilkøbe lyddæmpning i forbindelse med en undervognsbehandling og omvendt. Så sparer du både tid og penge.
Det koster kr. 3.990,- alt inkl. eller kr. 2.250,- hvis det udføres sammen med en undervognsbehandling.

Har du spørgsmål eller ønsker du en PAVA lyddæmpende behandling?

Har du spørgsmål til lyddæmpning, kan du tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.

*Vi har fået lavet en test hos Teknologisk Institut i Danmark der viser at det har en betydelig effekt, denne kan vises ved ønske om mere indsigt.

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk