Undervognsbehandling

PAVA PRODUKTER MOD RUST er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelsesmidler i biler.

Her hos Farum Pava Center foretages selve behandlingen af specialuddannet personale.

Når bilen indleveres til undervognsbehandling, kan der vælges mellem flere standard behandlingstyper. Derudover kan man selvfølgelig få delbehandlet ethvert køretøj efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

Det er dokumenteret, af uafhængige institutioner, at bilfabrikkernes rustbeskyttelse af nye biler er utilstrækkelig, og vi vil på disse sider forklare hvorledes du sikrer din bil mod uventede rustangreb.

En effektiv rustbeskyttelse kræver anvendelse af flere forskellige PAVA-produkter.

Fælles for alle vore rustbeskyttelsesprodukter er, at de er utroligt miljøvenlige samtidig med at de er effektive til deres primære formål.

Vi fører en lang række produkter til pleje og vedligeholdelse af hovedsagelig biler. Mange af produkterne er imidlertid lige så velegnede til vedligeholdelse af f.eks. campingvogne, motorcykler, både o.l.

Alle vores behandlede biler har mulighed for at blive kontrolleret af en uvildig instans – din garanti for kvalitet.

Gå til:

Læs også

Ønsker du yderligere information så klik ind på PAVA Produkter A/S.

FDM skriver om mangelfuld rustbeskyttelse på mikrobiler i Danmark og om hvorfor det er en god idé at rustbeskytte din bil fra ny af.

Med vores placering i Farum i Furesø kommune og med mulighed for indlevering hos mere end 60 værksteder og bilforhandlere har vi kunder fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Herunder typisk fra byer som Birkerød, Farum, Allerød, Værløse, Bagsværd, Søborg, Gladsaxe, Lyngby, Holte mv.