Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Rengøring og undervognsbehandling

Undervognsbehandling

Kært barn har mange navne. Lige meget om du kalder det undervognsbehandling, rustbehandling eller rustbeskyttelse, så får du arbejde i høj kvalitet hos Farum PAVA Center.

En undervognsbehandling hos Farum PAVA Center anvender PAVA’s produkter mod rust. Det er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelsesmidler til biler. Her hos Farum PAVA Center foretages selve behandlingen af specialuddannet personale


BEHANDLINGSTYPER

Når bilen indleveres til undervognsbehandling, kan der vælges mellem flere standard behandlingstyper. Derudover kan du selvfølgelig få delbehandlet ethvert køretøj efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

Vi udbyder forskellige behandlingstyper afhængigt af, hvad dit behov er. Hvis bilen er blevet undervognsbehandlet før, skal den have en anden behandling, end hvis det er første gang. Nogle biler kan have behov for en specialbehandling. Du kan se en oversigt over vores undervognsbehandlinger her. Vi hjælper dig gerne ved at beslutte, hvad den bedste løsning er for dig. Du er velkommen til at tage kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 .

Det er dokumenteret, af uafhængige institutioner, at bilfabrikkernes rustbeskyttelse af nye biler er utilstrækkelig, og vi vil på disse sider forklare hvorledes du sikrer din bil mod uventede rustangreb.


PAVA PRODUKTER

En effektiv rustbeskyttelse kræver anvendelse af flere forskellige PAVA-produkter.

Fælles for alle vore rustbeskyttelsesprodukter er, at de er utroligt miljøvenlige samtidig med, at de er effektive til deres primære formål.

Vi fører en lang række produkter til pleje og vedligeholdelse af hovedsageligt biler. Mange af produkterne er imidlertid lige så velegnede til vedligeholdelse af f.eks. campingvogne, motorcykler, både o.l.

Alle vores behandlede biler har mulighed for at blive kontrolleret af en uvildig instans – det er din garanti for kvalitet.

Vi anbefaler, at alle biler bliver beskyttet mod rust inden, de er 12 måneder gamle. Så giver vi, garanti på hele bilens levetid. Efterfølgende bør bilen blive efterbehandlet hvert andet år for at opretholde garantien. Behandlingen gør bilen modstandsdygtig mod rustangreb. Biler er ikke produceret til at modstå det danske klima. Salten og det fugtige klima giver grobund for rust. Derfor kræver selv nye biler rustbeskyttelse. 

Med vores placering i Farum i Furesø kommune og med mulighed for indlevering hos mere end 60 værksteder og bilforhandlere, har vi kunder fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Herunder typisk fra byer som Birkerød, Farum, Allerød, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Lyngby, Holte mv.


Farum pavacenter er eksperter til din undervognsbehandling

Når du vælger Farum pavacenter til din bils undervognsbehandling, får du en førsteklasses behandling og beskyttelse mod rust og slid. Derudover får du:

  • Erfarne teknikere med ekspertise inden for rustbeskyttelse.
  • Markedets bedste produkter og teknologier.
  • En omfattende og skræddersyet behandling tilpasset din bils behov.
  • Professionel rådgivning om vedligeholdelse og opfølgning.

Kontakt os i dag for at planlægge en tid til din bils rustbeskyttelse, eller for mere information om vores undervognsbehandling.


PRISEN PÅ EN UNDERVOGNSBEHANDLING

Hvad koster undervognsbehandling af din bil? Du finder priserne her.

Hvis du ønsker en undervognsbehandling i Farum kan du book gennem vores bookingsystem. Så får du 10% i rabat. Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende. Hvis du ønsker en undervognsbehandling i Birkerød bedes du bruge formularen på denne side.

Bilens model og prisen på en undervognsbehandling hænger sammen. 

Ønsker du yderligere information så klik ind på PAVA Produkter A/S.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til undervognsbehandling, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til farum@farumpavacenter.dk .


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk