Book online - spar 10%. Læs mere her

Undervognsbehandling

PAVA produkter mod rust er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelsesmidler i biler.

Her hos Farum Pava Center foretages selve behandlingen af specialuddannet personale.

Når bilen indleveres til undervognsbehandling, kan der vælges mellem flere standard behandlingstyper. Derudover kan man selvfølgelig få delbehandlet ethvert køretøj efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

Det er dokumenteret, af uafhængige institutioner, at bilfabrikkernes rustbeskyttelse af nye biler er utilstrækkelig, og vi vil på disse sider forklare hvorledes du sikrer din bil mod uventede rustangreb.

En effektiv rustbeskyttelse kræver anvendelse af flere forskellige PAVA-produkter.

Fælles for alle vore rustbeskyttelsesprodukter er, at de er utroligt miljøvenlige samtidig med at de er effektive til deres primære formål.

Vi fører en lang række produkter til pleje og vedligeholdelse af hovedsagelig biler. Mange af produkterne er imidlertid lige så velegnede til vedligeholdelse af f.eks. campingvogne, motorcykler, både o.l.

Alle vores behandlede biler har mulighed for at blive kontrolleret af en uvildig instans – din garanti for kvalitet.

Ønsker du yderligere information så klik ind på PAVA Produkter A/S.

Med vores placering i Farum i Furesø kommune og med mulighed for indlevering hos mere end 60 værksteder og bilforhandlere har vi kunder fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Herunder typisk fra byer som Birkerød, Farum, Allerød, Værløse, Bagsværd, Søborg, Gladsaxe, Lyngby, Holte mv.

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk