Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Kunde booker rustbeskyttelse eller bilsyn hos Farum Pavacenter

Bestil tid i et af vores centre

Her kan du bestil tid til en undervognsbehandling.

Vi arbejder på at få onlinebestilling op at køre som i Farum. Indtil da kan du udfylde formularen her, hvis du ønsker en undervognsbehandling i Birkerød. Vi kontakter dig så hurtigt, som muligt.

Du kan bruge siden her til at beregne din pris på undervognsbehandlingen.


BESTIL TID VED AT UDFYLDE FORMULAREN HER


HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til undervognsbehandling eller tidsbestilling, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk