Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Rengøring og undervognsbehandling

Om Farum PAVA Center

Her finder du mere om Farum PAVA Center. Vi er Danmarks største PAVA rustbeskyttelsescenter. Det betyder, at vi kender alle biler fra bunden, så du er sikker på en ordentlig og fair behandling.

Farum PAVA Center har eksisteret siden 1981. Vi har haft stor succes i Farums industrikvarter.

Over 65 % af vores omsætning kommer fra biler vi får indleveret direkte fra autoforhandlere. De sætter alle høje krav til arbejdets udførelse, da de har ansvaret over for deres kunde.

Farum PAVA Center / PAVA Bilsyn er aktiv i autobranchen, deltager i brancerelateret kurser og samarbejder tæt med mange autoforhandlere og bilimportører. Vi fungerer også som indleveringssteder for vores kunder.

Vi sætter miljøet / arbejdsmiljøet meget højt – både eksternt og internt. I den forbindelse får vi kontrolleret hele vores virksomhed af ingeniørfirmaet EUROFINS og TUV op til 4 gange årligt. Alle PAVA centre er TÜV-godkendte.

Har naturligvis en ELITE smiley fra Arbejdstilsynet. og en ELITE smiley fra Færdselsstyrelsen.

Derudover er vores bilsyn underlagt stikprøvekontroller fra Færdselsstyrelsen, hvilket sikre den den højeste kvalitet – hver gang.

  • I 2005 begyndte vi syn af biler, motorcykler samt påhængsvogne godkendt af Trafikstyrelsen.
  • I 2012 blev vi godkendt som statsautoriseret motorkontor.

ENDNU MERE VIDEN OM FARUM PAVA CENTER

Farum PAVA Center består af flere forgreninger. Vi er beliggende i Farum og Birkerød. Vi har vores bilsynshaller, hvor vi tilbyder bilsyn til almindelig personbiler, varebiler, motorcykler og knallert samt tjek af påhængsvogne og campingvogne. Du kan læse mere om vores ydelser under bilsyn

Udover bilsyn tilbyder Farum PAVA Center også undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Vi bruger forskellige PAVA produkter afhængigt af, hvad behovet er for din bil. Det har været med til at gøre os til Danmarks største rustbeskyttelsescenter. Hos os får du høj kvalitet til en fair pris.

Til sidst – men ikke mindst – har vi også et motorkontor i alle tre byer. Her man du få omregistreret din bil ved et ejerskifte. Det også muligt at købe nye nummerplader eller aflevere dine gamle.

Alt i alt har vi en meget bred vifte af ydelser, vil tilbyder alle vores kunder.

Med vores placering i Farum i Furesø kommune og med mulighed for indlevering hos mere end 60 værksteder og bilforhandlere, har vi kunder fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Herunder typisk fra byer som Birkerød, Farum, Allerød, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Lyngby, Holte mv.


Vi står altid klar med gode råd om din bil. Har du spørgsmål kan du finde et af vores centre og tage kontakt direkte til dem.

Du er også velkommen til at kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk, så svare vi så hurtigt, som muligt

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Med venlig hilsen
Jacob Pociot, Indehaver


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk