Book online - spar 10% . Læs mere her

Nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 måneder siden
Farum Pava Center og Bilsyn

Forårsuge hos PAVA 🚗 Se mereSe mindre

3 måneder siden
Farum Pava Center og Bilsyn

Vi holder åbent mandag, tirsdag og onsdag i vores synshaller både i Bagsværd, Birkerød og Farum fra 8.00 – 16.00 alle dage. Farum dog kun periodesyn. Undervogns behandlingen er lukket – men tidsbestillingen er altid åben på farumpavacenter.dk Se mereSe mindre

Vi holder åbent mandag, tirsdag og onsdag i vores synshaller både i Bagsværd, Birkerød og Farum fra 8.00 - 16.00 alle dage. Farum dog kun periodesyn. Undervogns behandlingen er lukket - men tidsbestillingen er altid åben på farumpavacenter.dk
3 måneder siden
Farum Pava Center og Bilsyn

På grund af påskeferie er det desværre ikke muligt at få foretaget registreringssyn og/eller håndteret nummerplader i Farum (muligheder findes i vores afdelinger i Birkerød og Bagsværd), eller få printet prøvemærker fra 29. til 31. marts.
Vi har dog åbent for PERIODISK BILSYN 👍🚗
Se mereSe mindre

5 måneder siden
Farum Pava Center og Bilsyn

Så blev det tid igen til en kontrol af det vi udleder i miljøet.. vi værner meget omkring hvor meget vi udleder og derfor får vi 4 gange om året udført kontrol af Eurofins – vi elsker at passe på. Måske også derfor vi i år kan fejre 40 års jubilæum. P.S. vi har overholdt alle de fastsatte værdier de sidste 20 år, selv om vi er Danmark største Pava center. Se mereSe mindre

Så blev det tid igen til en kontrol af det vi udleder i miljøet.. vi værner meget omkring hvor meget vi udleder og derfor får vi 4 gange om året udført kontrol af Eurofins - vi elsker at passe på. Måske også derfor vi i år kan fejre 40 års jubilæum. P.S. vi har overholdt alle de fastsatte værdier de sidste 20 år, selv om vi er Danmark største Pava center.
Indlæs flere

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk