Book online - spar 10% . Læs mere her

Nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mandag den 1. november 2021 kan Farum Pava Center fejre jubilæum. Samtidig kan den nuværende ejer, Jacob Pociot, fejre sit 20 års jubilæum.
Kan du gætte hvor mange år Farum Pava Center har eksisteret? – vær med i vores store jubilæumskonkurrence, hvor alle der gætter rigtigt vinder et værdibevis til et gratis bilsyn 🙂
Se mereSe mindre

Mandag den 1. november 2021 kan Farum Pava Center fejre jubilæum. Samtidig kan den nuværende ejer, Jacob Pociot, fejre sit 20 års jubilæum. 
Kan du gætte hvor mange år Farum Pava Center har eksisteret? - vær med i vores store jubilæumskonkurrence, hvor alle der gætter rigtigt vinder et værdibevis til et gratis bilsyn :-)

Kommenter på Facebook

20 år 😀

20 år

20 år

40

Under overfladen med PAVA Se mereSe mindre

Pava introducere et nyt produkt til støjdæmpning – nok pt markeds bedste Se mereSe mindre

Pava introducere et nyt produkt til støjdæmpning - nok pt markeds bedste
4 måneder siden
Farum Pava Center og Bilsyn

Sommeren er den bedste tid at få rustbeskyttet bilen på, derfor holder vi ikke lukket. Hvis bilen skal synes klare vi også den i en af vores 3 synshaller for de har også åbent hele sommeren – og der er 10 %. Rabat ved at bestille tid på www.farumpavacenter.dk Se mereSe mindre

Sommeren er den bedste tid at få rustbeskyttet bilen på, derfor holder vi ikke lukket. Hvis bilen skal synes klare vi også den i en af vores 3 synshaller for de har også åbent hele sommeren - og der er 10 %. Rabat ved at bestille tid på www.farumpavacenter.dk
Indlæs flere

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk