Book online - spar 10% . Læs mere her

Bilsyn i Farum

Farum PAVA Center tilbyder forskellige former for bilsyn. Det er blandt andet syn af personbiler, varebiler, motorcykler og knallerter. Vores synshal i Farum udfører også tjek af campingvogne, trailere samt påhængsvogne. Alle PAVA Bilsyns Centre er TÜV-godkendte. Vi er underlagt stikprøvekontroller fra Trafikstyrelsen, hvilket sikrer, at vi overholder alle betingelserne for bilsyn til private.

Bestil og betal online og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende.

Du finder priserne på de forskellige typer af bilsyn i Farum under bookinglinket.


HVORFOR SKAL MIN BIL TIL SYN?

Et bilsyn er til gavn for miljøet og for trafiksikkerheden. Sidstnævnte gør sig gældende for både den enkeltes trafiksikkerhed og for trafiksikkerheden generelt. Vi har alle et ansvar. Ved et periodisk syn bliver køretøjets sikkerhed og miljøbelastning undersøgt.

KØRETØJETS SIKKERHED

Køretøjets bremser og styretøj bliver kontrolleret. Her skal bremsepedalen være hård, og der må ikke være slør i rattet. Alle bilens lygter skal virke. Dette gælder også nummerpladelyset. Dækkenes mønster skal være minimum 1,6 mm dybe og gerne mere. Dækkene må ikke være møre eller med synlige skader. Derudover bliver bilens bærende dele også kontrolleret. Det er bilens støddæmper og hjulophæng.

Det kan være en god idé selv at gå bilen igennem inden et syn. Det kan være med til at lette processen. 

KØRETØJETS MILJØBELASNING

Køretøjets miljøbelastning bliver også kontrolleret. Det er bilens røg-, kulilte- og støjudledning. Dette er med til at sikre bedre miljøforhold på vejene.

Hvis du har en dieselbil, skal den køre længere ture på minimum 30 minutter for at blive ordentlig varm. Den udleder mere, hvis ikke bilen bliver varm. Derfor anbefaler vi, at du kører en længere tur, inden du sender din bil til syn. Det vil give et mere retvisende billede af bilens miljøbelastning.

Til bilsynet vil du blive rådgivet i, hvad du selv kan gøre for at udlede mindre. 


HVORFOR SKAL JEG VÆLGE ET BILSYN I FARUM?

Hos Farum PAVA Center varetager vi periodesyn, omsyn og registreringssyn. Ethvert syn kræver forberedelse, og du kan med fordel selv gå køretøjet igennem inden et syn. Med et løbende vedligeholdsarbejde på det din bil, vil det gøre det lettere at opfylde de synskrav, som der stilles i dag.

For PAVA Bilsyn i Farum er det afgørende, at forskrifter og lovkrav fra Trafikstyrelsen, følges. De er opstillet af Trafikstyrelsen i “Detailforskrifter for Køretøjer“. Vi har en målsætning om, at det skal være så let, som muligt for vores kunder, at have deres bil til syn – men dette ændrer dog ikke på, at bilsynet ikke ser stort på fejl og mangler. Uanset om det er ejeren eller en anden person, som kører bilen til syn.

Vi anbefaler, at det er ejeren selv, der kører bilen til syn. Du har mulighed for at være med undervejs, hvor vi rådgiver dig om, hvilken slitage, der er på din bil. Det kan hjælpe dig til at mindske dine værkstedsregninger i fremtiden.


HVOR BESTILLER JEG ET BILSYN I FARUM?

Du kan bestille et bilsyn i Farum på nedenstående link.

Du har også mulighed for at booke et bilsyn i et af vores andre centre:

Bestil og betal online og få 10% i rabat. Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende.

Du finder priserne på de forskellige bilsyn under bookinglinket.


JEG HAR FLERE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til bilsyn, så er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center her.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk