Book online - spar 10%. Læs mere her

Bilsyn i Farum

Pava center Farum tilbyder forskellige former for bilsyn. Til eksempel kan nævnes personbiler, varebiler samt motorcykler og knallerter. Vores bilsyn i Farum dækker også over tjek af campingvogne, trailere samt påhængsvogne.

Et bilsyn er til gavn for såvel miljøet som for trafiksikkerheden. Sidstnævnte være sig gældende for både den enkeltes trafiksikkerhed og for trafiksikkerheden generelt. Vi har alle et ansvar.

Statens Bilinspektion var tidligere ansvarshavende for såvel indkaldelse til bilsyn som udførelse af bilsyn, idag forestår Trafikstyrelsen indkaldelsen. Dette sker i samarbejde med Politiet samt Centralregisteret for Motorkøretøjer.

Bilsyn i Farum forestår alle former for syn. Det være sig periodesyn, omsyn, registreringssyn samt toldsyn. Ethvert syn kræver forberedelse. Men et løbende vedligeholdsarbejde på det pågældende køretøj vil gøre det lettere at opfylde de synskrav, som stilles i dag.

For PAVA Bilsyn i Farum er det afgørende, at forskrifter og lovkrav fra Trafikstyrelsen, følges. Nævnte er opstillet i Detailforskrifterne for køretøjer. Derudover har PAVA Bilsyn en målsætning om at lette processen for et bilsyn. Uanset om det er ejeren eller en anden person, som kører bilen til syn.

Hvor bestiller jeg et bilsyn i Farum?

Du kan bestille en tid til et bilsyn i Farum her

Hvor lang tid tager det?

Det tager typisk ca. 20 minutter at syne din bil, hvis du har alle papirerne med.

Se tidligere synsrapporter

Du kan finde de tidligere synsrapporter på trafikstyrelsens hjemmeside.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til bilsyn, så tag kontakt til dit lokale center.

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk