Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Biltekniker der laver undervognsbehandling

Bilsyn i Farum

Farum PAVA Center tilbyder forskellige former for bilsyn. Det er blandt andet syn af personbiler, varebiler, motorcykler og knallerter. Vores synshal i Farum udfører også tjek af campingvogne, trailere samt påhængsvogne. Alle PAVA Bilsyns Centre er TÜV-godkendte. Vi er underlagt stikprøvekontroller fra Trafikstyrelsen, hvilket sikrer, at vi overholder alle betingelserne for bilsyn til private.

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.

Du finder priserne på de forskellige typer af bilsyn i Farum under bookinglinket.


MIN BIL ER BLEVET INDKALDT TIL SYN – HVAD SKAL JEG GØRE

At få bilen synet er ikke så svært. Du skal blot møde op til dit aftalte bilsyn i Farum PAVA Center med din bil, og så tager vi os af selve synsprocessen.

Du kan med fordel have styr på bilens papirer, når den skal synes, men normalt er det ikke nødvendigt at gennemføre et periodisk syn på en bil. Det skader dog aldrig at have papirerne med.

Fra den dag bilen indkaldes til periodisk syn, har du typisk 53 dage til at få gennemført bilsynet. Du har dermed god tid til at få udbedret ting, du eller dit autoværksted mener, skal udbedres for at bilen kan godkendes ved syn.

Husk at bestille tid i synshallen, så du ikke kommer i tidsnød i forhold til at få bilen synet inden for tidsfristen, som fremgår af den indkaldelse til syn, du har modtaget.

Hos Farum PAVA Center kan du bestille tid til bilsyn i Farum her>>

Ved et periodisk syn bliver køretøjets sikkerhed og miljøbelastning undersøgt.

KØRETØJETS SIKKERHED

Køretøjets bremser og styretøj bliver kontrolleret. Her skal bremsepedalen være hård, og der må ikke være slør i rattet. Alle bilens lygter skal virke. Dette gælder også nummerpladelyset. Dækkenes mønster skal være minimum 1,6 mm dybe og gerne mere. Dækkene må ikke være møre eller med synlige skader. Derudover bliver bilens bærende dele også kontrolleret. Det er bilens støddæmper og hjulophæng.

Det kan være en god idé selv at gå bilen igennem inden et syn. Det kan være med til at lette processen. 

KØRETØJETS MILJØBELASTNING

Køretøjets miljøbelastning bliver også kontrolleret. Det er bilens røg-, kulilte- og støjudledning. Dette er med til at sikre bedre miljøforhold på vejene.

Hvis du har en dieselbil, skal den køre længere ture på minimum 30 minutter for at blive ordentlig varm. Den udleder mere, hvis ikke bilen bliver varm. Derfor anbefaler vi, at du kører en længere tur, inden du sender din bil til syn. Det vil give et mere retvisende billede af bilens miljøbelastning.

Til bilsynet vil du blive rådgivet i, hvad du selv kan gøre for at udlede mindre. 


KAN MAN UDSKYDE ET PERIODISK SYN?

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at få udskudt tidsfristen for dit bilsyn med mindre din bil eller dit køretøj er blevet stjålet. Er dette tilfældet, skal du kunne dokumentere tyveriet. Synes bilen ikke inden for fristen, koster det dig en bøde på 2.000,-

BILEN GODKENDES IKKE – HVAD SKER DER SÅ?

Sker der det, at din bil ikke godkendes ved det periodiske syn, så skal den til omsyn. Et omsyn har du 33 dage til at få gennemført. Denne frist kan ikke udskydes og overskrider du den alligevel, kan bilen ikke synes.

HVAD KOSTER ET BILSYN I FARUM PAVA CENTER?

Du kan se priserne for et bilsyn for personbiler under 3.500 kg herunder. Priserne vil variere baseret på synstype samt det køretøj, der skal synes.

Birkerød

Farum

Hillerød

Du kan altid finde de aktuelle priser, uanset om det er en personbil, motorcykel eller andet køretøj ved at gå til vores booking-portal.

HVOR MEGET TID SKAL JEG FORVENTE AT BRUGE PÅ BILSYNET

Den tid der skal bruges på et bilsyn, afhænger af hvilken type syn bilen skal have. Hvis det er et almindeligt periodisk syn, kan du forvente at bruge omkring en time. Men hvis du fx skal have et syn med kontrol af bremsevæske, kan det tage lidt længere tid.

Er du i tvivl, kan du kontakte Farum PAVA Center for et mere præcist tidsestimat.


HVORFOR SKAL JEG VÆLGE ET BILSYN I FARUM?

Hos Farum PAVA Center varetager vi periodesyn, omsyn og registreringssyn. Ethvert bilsyn kræver forberedelse, og du kan med fordel selv gå køretøjet igennem inden et syn. Med et løbende vedligeholdsarbejde på det din bil, vil det gøre det lettere at opfylde de synskrav, der stilles i dag.

For Farum PAVA Center er det afgørende, at forskrifter og lovkrav fra Trafikstyrelsen følges. De er opstillet af Trafikstyrelsen i “Detailforskrifter for Køretøjer“. Vi har en målsætning om, at det skal være så let som muligt for vores kunder at have deres bil til syn – uanset om det er ejeren eller en anden person, som kører bilen til syn. Det vigtigste for os er, at kunden får en god oplevelse og at vi følger Trafikstyrelsens forskrifter i forhold til bilsynet. På den måde sikrer vi, at biler godkendes korrekt og godkendte biler sendes trygt ud i trafikken igen.

Vi anbefaler, at det er ejeren selv, der kører bilen til syn. Du har mulighed for at være med undervejs, hvor vi rådgiver dig om, hvilken slitage, der er på din bil. Vores rådgivning er vejledende, men kan hjælpe dig til at mindske dine værkstedsregninger i fremtiden.


HVOR BESTILLER JEG ET BILSYN I FARUM?

Du kan bestille et bilsyn i Farum på nedenstående link.

Du har også mulighed for at booke et bilsyn i et af vores andre centre:

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.

Du finder priserne på de forskellige typer af bilsyn i Farum under bookinglinket.


 

JEG HAR FLERE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til bilsyn, så er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center her.


 

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk