Bilsyn i Farum

Book et bilsyn nu

Bestil og betal online og få 10 % online rabat

Pava center Farum tilbyder forskellige former for bilsyn. Til eksempel kan nævnes personbiler, varebiler samt motorcykler og knallerter. Vores bilsyn i Farum dækker også over tjek af campingvogne, trailere samt påhængsvogne.

Et bilsyn er til gavn for såvel miljøet som for trafiksikkerheden. Sidstnævnte være sig gældende for både den enkeltes trafiksikkerhed og for trafiksikkerheden generelt. Vi har alle et ansvar.

Statens Bilinspektion var tidligere ansvarshavende for såvel indkaldelse til bilsyn som udførelse af bilsyn, idag forestår Trafikstyrelsen indkaldelsen. Dette sker i samarbejde med Politiet samt Centralregisteret for Motorkøretøjer.

Bilsyn i Farum forestår alle former for syn. Det være sig periodesyn, omsyn, registreringssyn samt toldsyn. Ethvert syn kræver forberedelse. Men et løbende vedligeholdsarbejde på det pågældende køretøj vil gøre det lettere at opfylde de synskrav, som stilles i dag.

For PAVA Bilsyn i Farum er det afgørende, at forskrifter og lovkrav fra Trafikstyrelsen, følges. Nævnte er opstillet i Detailforskrifterne for køretøjer. Derudover har PAVA Bilsyn en målsætning om at lette processen for et bilsyn. Uanset om det er ejeren eller en anden person, som kører bilen til syn.

Du kan bestille en tid til et bilsyn i Farum her

Hvor lang tid tager det?

Det tager typisk ca. 20 minutter at syne din bil, hvis du har alle papirerne med.

Se tidligere synsrapporter

Du kan finde de tidligere synsrapporter på trafikstyrelsens hjemmeside.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til bilsyn, så tag kontakt til dit lokale center.