Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Bilsyn hvor mekaniker gennemgår bilens sikkerhed og miljøbelastning

Bilsyn i Hillerød

Farum PAVA Center i Hillerød udfører bilsyn, der opfylder alle betingelserne for bilsyn til private. Alle centre er TÜV-godkendte. Centrene er underlagt skikprøvekontroller af Trafikstyrelsen, hvilket sikrer dig høj og ensartet kvalitet i vores arbejde.

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.

Du finder priser på de forskellige bilsyn under bookinglinket.


MIT KØRETØJ ER BLEVET INDKALDT TIL SYN

Farum PAVA Center i Hillerød står klar til at hjælpe dig, når din bil er blevet indkaldt til syn. Vi tilbyder både registreringssyn, periodisk syn og omsyn. Når din bil er blevet indkaldt til et periodisk syn, har du typisk en synsfrist på 53 dage.

Du vælger selv, hvor du ønsker at få din bil synet henne – og derfor kan du også vælge et bilsyn i Hillerød, selvom du ikke bor i byen.

Det er umiddelbart ikke muligt at få udskudt fristen for synet. Det er kun tilfældet, hvis køretøjet er blevet stjålet – og det skal du kunne dokumentere. Hvis ikke din bil bliver synet indenfor fristen, modtager du en bøde på 2000 kroner.

Hvis ikke din bil består synet, skal den til omsyn. I tilfælde af omsyn har du 33 dage til få din bil synet igen. Denne frist kan heller ikke udskydes. Hvis fristen for omsyn bliver overskredet, er det ikke muligt at omsyne bilen.


HVORFOR SKAL JEG VÆLGE ET BILSYN I HILLERØD?

Hos Farum PAVA Center i Hillerød er vi serviceorienteret. Derfor er du velkommen til at følge med under bilsynet. Bilsynet tager ca. 20 minutter, og du vil blive vejledt og rådgivet undervejs. Det er rådgivning, som kan være med til at forebygge slitage, og dermed kan det være med til at undgå unødige reparationsregninger i fremtiden.

Vores centre har fleksible åbningstider, så din bil kan komme til syn, når det passer dig. Skulle du mod forventning ikke finde en tid i Hillerød, der passer dig, så kan du undersøge mulighederne for et bilsyn i et af vores andre centre her:

Alle centrene er en del af Farum PAVA Center. Du er derfor sikret en høj kvalitet lige meget, hvilket center, du vælger.


JEG ØNSKER IKKE AT FÅ MIN BIL SYNET

Hvis du vil køre i din bil, er det ikke muligt at undgå et syn.

Hvis du ikke ønsker din bil synet, skal du afmelde køretøjet hos SKAT. Efter du har afmeldt køretøjet, kan du aflevere dine nummerplader hos dit nærmeste motorkontor.


HVAD SKAL JEG MEDBRINGE TIL BILSYNET?

Til et periodisk syn behøver du ikke medbringe nogle papirer. Det behøver heller ikke være ejeren, der afleverer bilen. Vi anbefaler det dog, da du under bilsynet vil blive vejledt og rådgivet omkring dit køretøj.

HUSK, hvis du har et aftageligt afhængertræk, at tage selve krogen med til synet.

Til et registreringssyn er det en god idé at medbringe din seneste registreringsattest. Det er ikke et krav, men det vil lette processen til synet.


HVAD SKER DER EFTER BILSYNET?

Efter synet vil du modtage en synsrapport. Der er 4 mulige resultater:

  • Godkendt: Du skal ikke selv gøre mere. Vi indberetter det godkendte resultat til Køreregisteret. At køretøjet bliver godkendt, behøver ikke at betyde, at bilen er fejlfri. Dette betyder blot, at den er lovlig at anvende.
  • Betinget godkendt: Der er små fejl, som du selv kan udbedre. Det kan eksempelvis være at skifte nummerpladelyset. Disse rettelser kræver ikke at blive kontrolleret ved et omsyn. Du skal dog være opmærksom på, at køretøjet først er lovligt at anvende, når fejlene er udbedret. Vi sender stadig godkendelsen ind til Køreregisteret, så når du har rettet fejlene, skal du ikke foretage dig noget ydereligere. Bilen må først blive benyttet til almindelige kørsel, når fejlen er udbedret.
  • Godkendt efter omsyn: Inden for 33 kalenderdage skal dit køretøjet være omsynet. Grunden til, at bilen skal til omsyn, kan være, at der er væsentlige eller farlige fejl. Det kan også være, at fejlene fra den forrige betingede godkendelse endnu ikke er udbedret. Bilen må kun blive benyttet til den nødvendige kørsel til værkstedet, og den må dermed ikke blive anvendt til almindelig kørsel, før den er omsynet.
  • Ikke godkendt: Hvis bilen ikke bliver godkendt, indsender vi svaret til Køreregisteret, og de beslutter så om nummerpladerne skal klippes af Politiet.

Du kan finde dine tidligere synsrapporter på Trafikstyrelsens hjemmeside.


HAR DU ANDRE SPØRGSMÅL TIL ET BILSYN I HILLERØD?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center her.

Bestil og betal undervognsbehandling online og få 10% i rabat. Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende.

Du finder priser på de forskellige bilsyn under bookingslinket.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk