Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Bilsyn af bil

BESTIL BILSYN

Vælg det nærmeste bilsyncenter til venstre, og bestil tid online gennem vores bookingssystem. De enkelte PAVA Bilsyns Centre har fleksible åbningstider, og vi prøver at holde åbent, så du kan komme til syn på det tidspunkt, der passer dig. Alle vores centre er TÜV-godkendte, og vi er underlagt stikprøvekontroller fra Trafikstyrelsen. Du kan sikkert vælge os!

Med vores placering i Farum, Hillerød og Birkerød og med mulighed for indlevering hos mere end 60 værksteder og bilforhandlere, har vi kunder fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har typisk kunder fra byer som Allerød, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Lyngby, Holte m.v.


PRISER PÅ BILSYN I NORDSJÆLLAND

Prisen på bilsyn varierer afhængigt af, hvilken type syn, der er tale om. Vi tilbyder både registreringssyn, periodisk syn og omsyn. Vi har i alt tre synshaller, så du kan få din bil synet i Hillerød, Birkerød eller Farum – afhængigt af, hvad der passer dig bedst.

Vi tilbyder syn af personbiler, varevogne, motorcykler og knallerter. Derudover dækker vi også tjek af campingvogne, trailere samt påhængsvogne.

Du finder priser på de forskellige bilsyn under bookinglinket nedenfor

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.


HVOR LANG TID TAGER ET BILSYN?

Et bilsyn tager typisk 20 minutter.

Hos os er du velkommen til at følge med undervejs i bilsynet. Du vil få rådgivning om bilens stand og vedligeholdelse, som potentielt kan hjælpe til at formindske værkstedsregningerne i fremtiden.

Til et periodisk syn behøver du ikke medbringe nogle papirer. Husk dog, at hvis du har et aftageligt anhængertræk, skal du medbringe selve krogen til synet. 

Til et registreringssyn kan det være en god idé at medbringe den seneste registreringsattest. Det er ikke et krav, men det vil lette processen til registreringssynet.


SE TIDLIGERE SYNSRAPPORTER

Efter bilsynet får du udleveret en synsrapport. I synsrapporten er der 4 mulige resultater: godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller ikke godkendt. Vi hjælper dig gerne med at forstå din synsrapport efter bilsynet.

Du kan finde dine tidligere synsrapporter på Trafikstyrelsens hjemmeside.


HVOR OFTE SKAL MIN BIL TIL SYN?

Når din bil er ny, skal den registreres ved et registreringssyn. Hvis der bliver lavet ændringer på bilen, skal den registreres igen på ny.

Første gang, bilen skal synes, er når køretøjet er 4 år gammelt. Herefter vil den blive indkaldt til periodisk syn hvert andet år. Du modtager automatisk indkaldelsen i din postkasse eller e-boks.

Der er forskel på indkaldelsestiden afhængigt af, hvilket køretøj, der skal synes. Du kan finde en oversigt over køretøjstyper og indkaldelsestid på Færdselsstyrelsens hjemmeside.

Det periodiske bilsyn er lovpligtigt. Det er periodisk, da det på den måde er muligt for Færdselsstyrelsen kontinuerligt at sikre sig, at bilerne på vejen lever op til gældende regler. Ved det periodiske syn bliver køretøjet kontrolleret for fejl og mangler. Det er fejl, som kan påvirke sikkerheden. Derudover bliver køretøjets miljøbelastning undersøgt – herunder bilens røg-, kulilte- og støjudledning.


VIL DU GERNE VIDE MERE?

Du kan finde flere informationer hos dit lokale center herunder:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center.

Vi følger nøje de forskrifter og lovkrav, der er opstillet af Trafikstyrelsen i “Detailforskrifter for Køretøjer“.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk