Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Bilsyn af bil

Bilsyn i Birkerød

Hos Farum PAVA Center i Birkerød får du en synshal, der opfylder alle betingelser for bilsyn til private bilejere. Vi er underlagt stikprøvekontroller fra Trafikstyrelsen. Det kræver, at vi nøje følger de forskrifter og lovkrav, der er opstillet af Færdselsstyrelsen i “Detailforskrifter for Køretøjer”.

Det sikrer dig en kvalitet i topklasse. Så hvorfor vente?

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.

Du finder priserne på de forskellige bilsyn under bookinglinket.


GODE RÅD INDEN DIT BILSYN HOS PAVA I BIRKERØD

Vi modtager tit henvendelser fra kunder, der spørger, om deres bil vil gå igennem syn. Derfor har vi her samlet en guide til, hvilke forberedelser du selv kan gøre inden bilsynet:

  • Kontrollér at alle lygterne virker. Både blinklys, forlygter, baglygter og bremselygter.
  • Kontrollér at udstødningsrøret er tæt. Hvis bilen larmer meget under kørsel, kan det være et tegn på en utæthed, der skal forbedres inden bilsynet. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du får bilen forbi et værksted.
  • Kontrollér dækkenes mønster. Mønsteret skal mindst være på 1,6 mm. Derudover må de ikke være møre eller med synlige skader.
  • Kontrollér instrumentbrættets kontrollamper. De må kun lyse, når bilen tændes. De skal slukke automatisk igen efter – ellers bør det også blive udbedret på et værksted.
  • Der må ikke være slør i rattet. Det skal føles godt at køre i bilen. 
  • Kontrollér bilens bremsepedal. Den skal føles hård, og håndbremsen skal også virke. 
  • Bilen skal have en rimelig ren undervogn og skærmkasser, da disse bliver kontrolleret under synet. Undgå derfor at få din bil undervognsbehandlet lige op til et syn. Vent hellere til efter synet. Det er en god måde at vedligeholde bilen, og det sikrer bilen en længere levetid. 
  • Bilen må ikke være utæt og lække olie

TIP! Har du en dieselbil kan du med fordel køre en længere tur, før du afleverer bilen til syn. Hvis en dieselbil er varm, giver det nemlig et mere retvisende billede, når den bliver miljøtestet. Det kræver gerne en køretur på 20-30 minutter.

Under bilsynet vil du også få rådgivning til, hvordan du forurener mindre med en dieselbil – også selv om den kører flere korte ture.


TYPER AF BILSYN I BIRKERØD

Vi tilbyder 3 typer af bilsyn hos Farum PAVA Center i Birkerød.

Hvis du står med en ny bil – så tillykke! Du har brug for et registreringssyn. Registreringssynet skal foretages af nye ejere, eller hvis der bliver foretaget ændringer på bilen.

Efterfølgende vil bilen blive indkaldt til et periodesyn. For en almindelig personbil vil indkaldelsen ske første gang 4 år efter registreringssynet – og efterfølgende hvert andet år. Du kan se en oversigt over køretøjstyper og indkaldelsestid på Færdselsstyrelsens hjemmeside.

Hvis bilen ikke lever op til de kravene om sikkerhed og miljøbelastning skal den til et omsyn. Det vil fremgå af synsrapporten, hvilke fejl og mangler køretøjet har. Du kan få hjælp til at forstå din synsrapport på Færdselsstyrelsens hjemmeside.

Du kan finde dine tidligere synsrapporter på Trafikstyrelsens hjemmeside.


VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål til dit bilsyn, så er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center.

Bestil og betal undervognsbehandling online og få 10% i rabat. Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende.

Du finder priserne på de forskellige typer bilsyn under bookinglinket.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk