Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Rengøring og undervognsbehandling

PAVA rustbeskyttelse i Birkerød

Et kært barn har mange navne. Lige meget om du kalder det undervognsbehandling, rustbehandling eller rustbeskyttelse, så får du en høj kvalitet hos Farum PAVA Center i Birkerød. 

Du kan få PAVA rustbeskyttelse i Birkerød. Vi er en del af Farum PAVA Centers afdeling. Vi tilbyder en lang række af rustbehandlingstyper – og der er også noget, der passer til dit behov. Arbejdet udføres af vores dygtige, specialuddannede personale, som har stor ekspertise og erfaring på området. Selv en ny bil har brug for beskyttelse, så hvorfor vente?


ER PAVA RUSTBESKYTTELSE I BIRKERØD EN GOD INVESTERING?

Vi anbefaler, at alle biler bliver beskyttet mod rust inden, de er 12 måneder gamle. Så giver vi, garanti på hele bilens levetid. Efterfølgende bør bilen blive efterbehandlet hvert andet år for at opretholde garantien. Behandlingen gør bilen modstandsdygtig mod rustangreb. Biler er ikke produceret til at modstå det danske klima. Salten og det fugtige klima giver grobund for rust. Derfor kræver selv nye biler rustbeskyttelse. 

Der er flere grunde til, at det er en god idé at få undervognsbehandlet din bil. Bilens værdi stiger, og det giver en større gensalgsværdi, hvis den er behandlet. Bilen vil fremstå mere velholdt overfor nye købere. Ved at behandle nye biler kan det være medvirkende til at give mindre omkostninger til værkstedsreparationer og udskiftning af mekaniske dele i fremtiden. Derfor er det en god investering.

Vi udbyder forskellige behandlingstyper afhængigt af, hvad dit behov er. Hvis bilen er blevet behandlet før, skal den have en anden behandling, end hvis det er første gang. Nogle biler kan have behov for en specialbehandling. Du kan se en oversigt over vores behandlinger her. Vi hjælper dig gerne ved at beslutte, hvad den bedste løsning er for dig.

Du er velkommen til at tage kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 .


HVORFOR VÆLGE FARUM PAVA CENTER?

Hos Farum PAVA center er vi serviceorienterede. Som en ekstra kundeservice tilbyder vi weekendbehandlinger. Det kan være svært at undvære bilen i en travl hverdag. Du kan aflevere bilen fredag eftermiddag og hente den igen mandag morgen. På den måde skal du eller din virksomhed ikke undvære en bilen, når I har mest brug for den. Du kan læse mere om vores weekendbehandlingerne her

Vi kan også tilbyde dig en lånebil. Den koster 150 kroner pr. dag. Du skal blot informere os om det, når du booker din tid, så sørger vi for, at den står klar, når du kommer.


BESTIL PAVA RUSTBESKYTTELSE I BIRKERØD

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid til at få undervognsbehandlet din bil. 

Vi arbejder på at få onlinebestilling op at køre som i Farum. Indtil da kan du udfylde formularen her, hvis du ønsker en undervognsbehandling i Birkerød. Vi kontakter dig så hurtigt, som muligt. 

Du kan bruge siden her til at beregne din pris på undervognsbehandlingen.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til undervognsbehandling, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.

Bilens model og prisen på en undervognsbehandling hænger sammen. 

Du kan bruge denne side til at beregne din pris.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk