Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Kunde hos farum pavacenter

Motorkontor i Birkerød

Vores motorkontor i Birkerød er en del af Farum PAVA Center. Vi er et statsautoriseret motorkontor, og vi tilbyder tjenester som ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader. Vi står klar til at hjælpe dig!


DU KAN FÅ NYE NUMMERPLADER HOS VORES MOTORKONTOR I BIRKERØD

Farum PAVA Center er et statsautoriseret motorkontor, hvilket betyder, at vi kan udlevere nummerplader og omregistrere køretøjer.

Hos vores motorkontor i Birkerød, står Hans Jørgen klar til at hjælpe dig med at få omregistreret dit køretøj.

Satsen hos SKAT er 530 kr. for ejerskifte eller omregistrering eksklusiv nummerplader, så det er også prisen her hos Farum PAVA Center. Prisen dækker ændring af ejer eller bruger af et køretøj, hvor nummerpladerne allerede er monteret.

Skal personbilen/gulpladebilen ejerskiftes, inklusiv to nummerplader, er prisen hos Farum PAVA Center 1430 kr. Hvis det drejer sig om motorcykler, scootere, knallerter, påhængsvogne, campingvogne eller lignende, er prisen 840 kr. inklusiv én nummerplade.

Nummerplader til særlige køretøjer, eks. taxi, bus eller handicapbil, kan de kun fås hos SKAT. Prisen for afmelding af køretøjet hos Farum PAVA Center er 75 kr., og kan kun ske ved aflevering af køretøjets nummerplader i vores centre. Såfremt en nummerplade mangler fra et sæt, er det dog nødvendigt at henvende sig til SKAT.

Når køretøjet afmeldes, ophører opkrævningen af afgifter. Har man betalt afgifter for perioden efter afmeldingsdatoen, vil du få pengene retur. Desuden vil forsikringsselskabet automatisk blive underrettet om, at køretøjet er afmeldt.

Vores motorkontor i Birkerød klarer alle ovenstående former for omregistrering. Alt vi behøver, er den originale registreringsattest, gyldigt ID samt navn på forsikringsselskab.

Har du spørgsmål i forhold til registrering, afmelding, ejerskifte eller lignende, er du velkommen til at kontakte vores center.


FIND DIN PRIS PÅ EJERSKFITE OG NUMMERPLADER

Her finder du en oversigt over priserne hos Farum PAVA Center. Priserne afhænger af hvilket syn og det køretøj, der skal synes. Det er den samme pris hos alle vores motorkontore.

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader)Kr. Fra 480,- til 530,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerpladerKr. Fra 1380,- til 1430,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerpladerKr. Fra 1380,- til 1430,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerpladeKr. Fra 790,- til 840,-
Afmelding af nummerpladerKr. Fra 60,- til 75,-

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål til et motorkontor, er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk