Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Rengøring og undervognsbehandling

Prisen på undervognsbehandling


BEREGN PRISEN PÅ EN UNDERVOGNSBEHANDLING

Ønsker du at beskytte din bil mod rust? En undervognsbehandling er en effektiv måde at sikre din bil mod de skadelige virkninger af rust og korrosion. Prisen på undervognsbehandling kan variere afhængigt af bilens størrelse, alder og den specifikke behandling, du ønsker. Hos Farum PAVA Center kan du få en nøjagtig prisvurdering baseret på din bils behov. Benyt dig af vores prisberegner igennem dette link.


VORES TYPER AF UNDERVOGNSBEHANDLINGER

Hos FARUM Pavacenter tilbyder vi forskellige typer af undervognsbehandling, som er lavet til at imødekomme forskellige behov og sikre at din bil er optimalt beskyttet. 

Vi har behandlinger som Standard Behandling, der er ideel til biler som har en vis grad rustbeskyttelse, som blot har brug for en opfriskning. Derudover er der Komplet Behandling som er til nyere biler eller biler som ikke har fået en rustbehandling før. Sidst med ikke mindst er der Special Behandling som er skræddersyet til biler mellem 3 og 5 år gamle, og fokusere på de mest udsatte områder på bilen. Hos Farum PAVA Center anvender Danmarks mest anvendte og gennemprøvede beskyttelsesmidler til biler og de behandlingerne bliver udført af vores dygtige og specialuddannede personale. 

Du kan læse mere om vores undervognsbehandling af biler og hvilke behandlingstyper vi tilbyder.


BESTIL TID TIL EN UNDERVOGNSBEHANDLING 

Er du klar til at beskytte din bil mod rust og korrosion? Hos Farum PAVA Center kan du nemt og hurtigt bestille din tid til undervognsbehandling af din bil. Vores booking system gør det enkelt og nemt at finde en tid, som passer dig. Vi tilbyder forskellige typer behandlinger, så du kan vælge den løsning, som opfylder dine behov. Når du bestiller tid hos os, kan du være sikker på, at din bil får den bedst mulige rustbeskyttelse. 


Hvorfor vente? Bestil tid i et af vores centre i dag eller book online og få 10% rabat!


HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til undervognsbehandling, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk