Book online - spar 10%. Læs mere her

Weekendbehandlinger

Hos Farum PAVA Center tager vi vores kunders behov til et nyt niveau med vores weekendbehandlinger

Få rustbeskyttet bilen alle ugens dage

I en travl hverdag kan det være svært at undvære bilen. Det gælder både for de private forbrugere samt virksomheder. For mange virksomheder er bilen en stor del af arbejdsdagen, hvorfor de nødigt vil undvære den. Ligeså vel gælder det for en privatperson som er afhængig af bilen i hverdagen, for at få det hele til at hænge sammen.

Netop dette ser vi hos Farum PAVA Center, som en mulighed for at yde ekstra kundeservice ved at være tilgængelig, lige netop når kunderne har et behov. Derfor har vi nu lavet et nyt koncept, hvor vores kunder kan booke tid til en rustbeskyttelse i weekenden.

Bilen afleveres fredag eftermiddag og kan hentes igen mandag morgen. På den måde, så slipper du eller dit firma for at undvære jeres køretøj i den travle hverdag.

Vi stiller selvfølgelig lejebil til rådighed, hvis dette ønskes.

Book tid online eller kontakt os på tlf. +45 44 95 36 44 for bestilling af tid.

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk