Pava Rustbeskyttelse i Bagsværd

Bestil online og få 10 % online rabat
rabatten fratrækkes manuelt efterfølgende

Hos Farum Pava Centers afdeling i Bagsværd tilbyder vi en lang række af rustbehandlingstyper. Arbejdet udføres af vores dygtige personale, som har stor ekspertise og erfaring på området.

Kontakt vores afdeling for information, råd og vejledning – så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning, som både er økonomisk og langsigtet.

Eller bestil allerede undervognsbehandlingen i dag via vores formular her. Så finder vi efterfølgende sammen en tid der passer dig.

Bestil tid til Rustbehandling

Der findes mange gode grunde til at få foretaget en rustbeskyttende behandling af bilen. Først og fremmest gør man bilen modstandsdygtig i forhold til det danske vejrlig, og bilen sikres på bedste vis mod diverse rustangreb. Det tempererede klima i Danmark er medvirkende til, at bilerne i høj grad udsættes for fugt, hvormed risikoen for rustangreb er betydelig – også i nye biler.

Da rust kan forekomme i biler af alle aldre, er det aldrig for tidligt at foretage rustbehandlingen. Faktisk kan man med fordel lade sin nye bil behandle, da dette på sigt kan være med til at formindske omkostningerne forbundet med beskyttelsen mod rust. Idet rust kan erodere bærende dele i bilen, kan en god rustbehandling være med til at optimere sikkerheden, formindske reparationsomkostninger samt forlænge levetiden. Endvidere er der ingen tvivl om, at bilens værdi i høj grad afhænger af, hvor velholdt bilen er. Af samme grund kan en god rustbeskyttende behandling foretaget af vores center i Bagsværd være en rigtig god investering.