Book online - spar 10%. Læs mere her

Pava rustbeskyttelse i Bagsværd

Hos Farum Pava Centers afdeling i Bagsværd tilbyder vi en lang række af rustbehandlingstyper. Arbejdet udføres af vores dygtige personale, som har stor ekspertise og erfaring på området.

Kontakt vores afdeling for information, råd og vejledning – så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning, som både er økonomisk og langsigtet.

Eller bestil allerede undervognsbehandlingen i dag via vores formular her. Så finder vi efterfølgende sammen en tid der passer dig.

Der findes mange gode grunde til at få foretaget en rustbeskyttende behandling af bilen. Først og fremmest gør man bilen modstandsdygtig i forhold til det danske vejrlig, og bilen sikres på bedste vis mod diverse rustangreb. Det tempererede klima i Danmark er medvirkende til, at bilerne i høj grad udsættes for fugt, hvormed risikoen for rustangreb er betydelig – også i nye biler.

Da rust kan forekomme i biler af alle aldre, er det aldrig for tidligt at foretage rustbehandlingen. Faktisk kan man med fordel lade sin nye bil behandle, da dette på sigt kan være med til at formindske omkostningerne forbundet med beskyttelsen mod rust. Idet rust kan erodere bærende dele i bilen, kan en god rustbehandling være med til at optimere sikkerheden, formindske reparationsomkostninger samt forlænge levetiden. Endvidere er der ingen tvivl om, at bilens værdi i høj grad afhænger af, hvor velholdt bilen er. Af samme grund kan en god rustbeskyttende behandling foretaget af vores center i Bagsværd være en rigtig god investering.

Bestil rustbeskyttelse

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk