Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

PAVA rustbeskyttelse i Bagsværd

Et kært barn har mange navne. Lige meget om du kalder det undervognsbehandling, rustbehandling eller rustbeskyttelse, så får du en høj kvalitet hos Farum PAVA Center i Bagsværd. 

Du kan få PAVA rustbeskyttelse i Bagsværd – nemlig hos Farum PAVA Centers afdeling i Bagsværd. Vi tilbyder en lang række af rustbehandlingstyper. Arbejdet udføres af vores dygtige specialuddannede personale, som har stor ekspertise og erfaring på området.

Bilens model og prisen på en undervognsbehandling hænger sammen. 

Du kan bruge denne side til at beregne din pris.


ER RUSTBESKYTTELSE OVERHOVEDET NØDVENDIGT?

Kontakt vores afdeling for information, råd og vejledning – så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning, som både er økonomisk og langsigtet.

Der findes mange gode grunde til at få foretaget en rustbeskyttende behandling af bilen. Først og fremmest gør man bilen modstandsdygtig i forhold til det danske vejrlig, og bilen sikres på bedste vis mod diverse rustangreb. Det tempererede klima i Danmark er medvirkende til, at bilerne i høj grad udsættes for fugt, hvormed risikoen for rustangreb er betydelig – også i nye biler.

Da rust kan forekomme i biler af alle aldre, er det aldrig for tidligt at foretage rustbehandlingen. Faktisk kan man med fordel lade sin nye bil behandle, da dette på sigt kan være med til at formindske omkostningerne forbundet med beskyttelsen mod rust. Idet rust kan erodere bærende dele i bilen, kan en god rustbehandling være med til at optimere sikkerheden, formindske reparationsomkostninger samt forlænge levetiden. Endvidere er der ingen tvivl om, at bilens værdi i høj grad afhænger af, hvor velholdt bilen er. Af samme grund kan en god rustbeskyttende behandling foretaget af vores center i Bagsværd være en rigtig god investering.


HVORFOR SKAL JEG VÆLGE PAVA RUSTBESKYTTELSE I BAGSVÆRD?

Hos Farum PAVA Center er vi serviceorienterede. Som en ekstra kundeservice tilbyder vi weekendbehandlinger. Det kan være svært at undvære bilen i en travl hverdag. Du kan aflevere bilen fredag eftermiddag og hente den igen mandag morgen. På den måde skal du eller din virksomhed ikke undvære en bilen, når I har mest brug for den. Du kan læse mere om vores weekendbehandlingerne her.

Vi kan også tilbyde dig en lånebil. Den koster 150 kroner pr. dag. Du skal blot informere os om det, når du booker din tid, så sørger vi for, at den står klar, når du kommer.


BESTIL PAVA RUSTBESKYTTELSE I BAGSVÆRD

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid til at få undervognsbehandlet din bil.

Vi arbejder på at få onlinebestilling op at køre som i Farum. Indtil da kan du udfylde formularen her, hvis du ønsker en undervognsbehandling i Birkerød eller Bagsværd. Vi kontakter dig så hurtigt, som muligt. 

Du kan bruge siden her til at beregne din pris på undervognsbehandlingen


HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til undervognsbehandling, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.

Bilens model og prisen på en undervognsbehandling hænger sammen. 

Du kan bruge denne side til at beregne din pris.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk