Book online - spar 10%. Læs mere her

Om Farum Pavacenter

Vi er i dag Danmarks største PAVA rustbeskyttelsescenter, hvilket bevirker at vi kender alle biler fra bunden, så du er sikker på en ordentlig behandling.

Farum Pava Center har med stor succes eksisteret i Farums industrikvarter siden 1981.

Over 65 % af vores omsætning kommer fra biler vi får indleveret direkte fra autoforhandlere, som alle sætter høje krav til vores arbejdes udførelse da de har ansvaret over for deres kunde.

Farum Pava Center / Pava Bilsyn er aktiv i autobranchen, deltager i brancerelateret kurser og samarbejder tæt med mange autoforhandlere og bilimportører, som også fungerer som indleveringssteder for vores kunder.

Vi sætter miljøet / arbejdsmiljøet meget højt, både eksternt og internt, og får i den forbindelse kontrolleret hele vores virksomhed af ingeniørfirmaet EUROFINS og TUV op til 4 gange årligt.

Har naturligvis en ELITE smiley fra arbejdstilsynet. og en ELITE smiley fra færdelsstyrelsen.

  • I 2005 begyndte vi syn af biler, motorcykler samt påhængsvogne godkendt af Trafikstyrelsen.
  • I 2012 blev vi godkendt som statsautoriseret motorkontor.

Vi står altid klar med gode råd om din bil.

Med Venlig Hilsen
Jacob Pociot, Indehaver

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk