Om os

Farum Pava Center har med stor succes eksisteret i Farums industrikvarter siden 1981.

Vi er i dag Danmarks største rustbeskyttelsescenter, hvilket bevirker at vi kender alle biler fra bunden, så du er sikker på en ordentlig behandling.

Over 65 % af vores omsætning kommer fra biler vi får indleveret direkte fra autoforhandlere, som alle sætter høje krav til vores arbejdes udførelse da de har ansvaret over for deres kunde.

Pava_team

Farum Pava Center / Pava Bilsyn er aktiv i autobranchen, deltager i brancerelateret kurser og samarbejder tæt med mange autoforhandlere og bilimportører, som også fungerer som indleveringssteder for vores kunder.

Vi sætter miljøet / arbejdsmiljøet meget højt, både eksternt og internt, og får i den forbindelse kontrolleret hele vores virksomhed af ingeniørfirmaet EUROFINS og TUV op til 4 gange årligt.

Har naturligvis en ELITE smiley fra arbejdstilsynet. og en ELITE smiley fra færdelsstyrelsen.

I 2005 begyndte vi syn af biler, motorcykler samt påhængsvogne godkendt af Trafikstyrelsen.

I 2012 blev vi godkendt som statsautoriseret motorkontor.

Vi står altid klar med gode råd om din bil.

Vi har en kreditværdighed på AAA hvilket betyder at vi altid betaler vores regninger og har en sund økonomi.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Med Venlig Hilsen

Jacob Pociot