Motorkontor i Farum

WB_44652
Pava Bilsyn er et statsautoriseret motorkontor, og vi tilbyder tjenester som ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.

Nye nummerplader i Farum

I forbindelse med køb og salg af bil er det nødvendigt at foretage ejerskifte af køretøjet. Således bliver oplysninger vedrørende den registrerede ejer ændret i Motorregisteret. Farum Pava Center har centre beliggende på forskellige adresser på Sjælland, og ejerskiftet kan blandt andet foretages af vores afdeling i Farum. Hos Farum Pava Center tilbyder vi en lang række af services inden for nummerplader og ejerskifte af biler. Farum Pava Center er et statsautoriseret motorkontor, hvormed vi er i stand til at omregistrere biler samt både at udlevere og afmelde nummerplader.

Ejerskiftet foretages let og enkelt ved brug af følgende dokumentation:

  1. Bilens originale registreringsattest
  2. Gyldig legitimation så som kørekort eller pas – såfremt en anden person skal foretage registreringen, er en fuldmagt nødvendig.
  3. Navn på forsikringsselskab.

Man bør desuden holde sig for øje, at man ikke kan ejerskifte en bil, hvis den periodiske synsdato er overskredet. Et registreringssyn er nødvendigt i tilfælde, hvor bilen er uden nummerplader. Umiddelbart efter registreringssynet er det muligt at indregistrere bilen.

Bemærk at omregistreringen skal foretages senest tre uger efter, at køber har overtaget bilen. Indtil omregistreringen foretages, er bilen dækket af sælgers forsikring, men dette gælder kun i tre uger.

Hos Farum Pava Center er priserne afsat efter taksterne hos SKAT, og vi ejerskifter en lang række af køretøjer – herunder personbiler, gulpladebiler, motorcykler, scootere, knallerter påhængsvogne, campingvogne med mere.

Priser på ejerskifte og nummerplader

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader) Kr. 480,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerplader Kr. 1380,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerplader Kr. 1380,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Afmelding af nummerplader Kr. 60,-