Book online - spar 10%. Læs mere her

Motorkontor i Birkerød

Pava Bilsyn er et statsautoriseret motorkontor, og vi tilbyder tjenester som ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.

Nye nummerplader i Birkerød

Pava Bilsyn er et statsautoriseret motorkontor, hvilket betyder, at vi kan udlevere nummerplader og omregistrere køretøjer.

Hos Pava Bilsyn i Birkerød står Hans Jørgen klar til at hjælpe dig med at at få omregistreret dit køretøj.

Satsen hos SKAT er kun 480 kr. for ejerskifte eller omregistrering eksklusiv nummerplader, så det er også prisen her hos Pava Bilsyn. Prisen dækker ændring af ejer eller bruger af et køretøj, hvor nummerpladerne allerede er monteret.

Skal personbilen/gulpladebilen ejerskiftes, inklusiv to nummerplader, er prisen hos Pava Bilsyn 1380 kr. Hvis det drejer sig om motorcykler, scootere, knallerter, påhængsvogne, campingvogne eller lignende, er prisen 790 kr. inklusiv én nummerplade.

Nummerplader til særlige køretøjer, eks. taxi, bus eller handicapbil, kan de kun fås hos SKAT. Prisen for afmelding af køretøjet hos Pava Bilsyn er 60 kr., og kan kun ske ved aflevering af køretøjets nummerplader i vores synshal. Såfremt en nummerplade mangler fra et sæt, er det dog nødvendigt at henvende sig til SKAT.

Når køretøjet afmeldes, ophører opkrævningen af afgifter. Har man betalt afgifter for perioden efter afmeldingsdatoen, vil du få pengene retur. Desuden vil forsikringsselskabet automatisk blive underrettet om, at køretøjet er afmeldt.

Vores afdeling i Birkerød klarer alle ovenstående former for omregistrering. Alt vi behøver, er den originale registreringsattest, gyldigt ID samt navn på forsikringsselskab. Har du spørgsmål i forhold til registrering, afmelding, ejerskifte eller lignende, er du velkommen til at kontakte vores center.

Priser på ejerskifte og nummerplader

Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader)Kr. 480,-
Ejerskifte af personbil inkl. 2 nummerpladerKr. 1380,-
Ejerskifte af gulpladebil inkl. 2 nummerpladerKr. 1380,-
Ejerskifte af motorcykel inkl. 1 nummerpladeKr. 790,-
Ejerskifte af scooter / knallert inkl. 1 nummerpladeKr. 790,-
Ejerskifte af påhængsvogn, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerpladeKr. 790,-
Afmelding af nummerpladerKr. 60,-

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk