Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Bilsyn Nordsjælland

Hos Farum Pavacenter tilbyder vi bilsyn i Nordsjælland, hvor vi tilbyder vores ekspertise inden for bilsyn. Vores dygtige ansatte har mange års erfaring, og vi er derfor din pålidelige samarbejdspartner, når du skal have dit næste bilsyn. Vi tilbyder bilsyn i flere forskellige byer i Nordsjælland. Du kan læse mere om bilsyn på vores motorkontorer i Birkerød, Farum og Hillerød.

Det indeholder et bilsyn hos Farum Pavacenter

Et bilsyn er afgørende for at sikre, at dit køretøj er sikkert og opfylder de pågældende lovkrav. Bilsynet giver dig som bilist en sikkerhed i, at bilen er i god stand. Bilsynet hjælper med at identificere eventuelle problemer, der kan forårsage farlige situationer på vejen. 

Et bilsyn hos Farum Pavacenter indebærer en omfattende gennemgang og undersøgelse af dit køretøj, som udføres af vores professionelle mekanikere. Under et bilsyn vil du få tjekket de nødvendige dele, som skal sikre dig og dit køretøjs sikkerhed på vejene.


Farum Pavacenter – dine eksperter i bilsyn på Nordsjælland

Når du vælger Farum Pavacenter til dit bilsyn i Nordsjælland, får du dygtige og professionelle mekanikere, som har mange års erfaring med bilsyn. Vores synsmænd er uddannet og specialiseret i at sikre, at dit køretøj er i god stand og overholder alle krav.

Vores mål er at gøre bilsynet så nemt og effektivt som muligt for dig som bilist. Et bilsyn hos os tager typisk 20 minutter. Hvis du har brug for et bilsyn i Nordsjælland, er Farum Pavacenter det rette valg for dig. Vi har flere forskellige motorkontorer i regionen. Du kan læse mere om de forskellige bilsyn i byerne her:

Bilsyn i Birkerød

Bilsyn i Farum

Bilsyn i Hillerød

Kontakt os i dag for at booke et bilsyn på Nordsjælland, og lad os give din bil et grundigt og effektivt bilsyn.


Forbered din bil til bilsyn hos Farum Pavacenter i Nordsjælland

Mange kunder henvender sig til os for at høre, om deres bil mon vil gennemgå synet. Det kan være svært at sige på forhånd, men der findes mange tiltag, du selv kan gøre, for at forbedre dit køretøjs chancer til et godkendt bilsyn. 

Tjek dine lys og signaler inden bilsyn
Det er afgørende, at dine lys og signaler er velfungerende, for at din bil består bilsynet. Du bør derfor tjekke, at alle blinklys, forlygter, baglygter og bremselys virker som de skal. Hvis du opdager, at der er pærer, der ikke fungerer som de skal, kan du udskifte dem inden bilsynet.

Kontroller dine dæk
Dækkene på bilen er også afgørende for bilsynets udfald. Du kan kontrollere dækkene ved at undersøge dæktrykket, så de svarer til producentens anbefalinger (aflæses på indersiden af dørkarmen). Derudover bør du tjekke dækmønstret for at sikre, at det overholder minimumskravene (på 1,6 mm).

Tjek bremser og bremsevæske
Sikre og velfungerende bremser er også en vigtig del, når din bil skal bestå sit bilsyn. Du kan kontrollere bilens bremsepedal, som skal føles hård når du trykker på den. Læg også mærke til eventuelle lyde. Du bør også tjekke at håndbremsen fungerer som den skal. Derudover kan sørge for, at der ikke er tegn på lækage fra bilens bremsevæske.

Tjek din undervogn
Rust og beskadigelse i undervognen er en hyppig årsag til, at biler ikke går igennem bilsynet. Inden du tager til bilsyn, bør du nøje undersøge undervognen for tegn på rust og andre beskadigelser. Hvis du opdager noget, der bør udbedres, kan du få rettet op på dette inden bilsynet.

Kontroller udstødningsrøret og kontrollamper
Hvis din bil larmer meget, når du kører, kan det være et tegn på utæthed i udstødningsrøret. Derudover bør du tjekke kontrollamperne i instrumentbrættet. Disse bør kun lyse når bilen tændes og skal slukke automatisk herefter. 


Bestil dit bilsyn på Nordsjælland hos Farum Pavacenter

Du kan bestille et bilsyn i Farum på nedenstående link.

Bestil undervognsbehandling online, og få 10% i rabat (kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, og gælder ikke bilsyn.

Du finder priserne på de forskellige typer af bilsyn i Farum under bookinglinket.

Har du spørgsmål til bilsyn, så er du velkommen til at tage kontakt til dit lokale center her.

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk