Book online - spar 10% på undervognsbehandling. Læs mere her

Kunde booker rustbeskyttelse eller bilsyn hos Farum Pavacenter

Opret garanti og/eller PAVAkontrol

Du kan få PAVAkontrol i forbindelse med din PAVA-behandlinger. PAVA GARANTI A/S (et selskab i PAVA-gruppen) tilbyder dig en gratis oprettelse af levetidsgaranti på din bil. 

Ved efterfølgende behandlinger bliver der opkrævet et gebyr på 100 kr.

  • Produktvalg

  • Ejeroplysninger

  • Info om bilen


HAR DU SPØRGSMÅL TIL PAVAKONTROL?

Har du spørgsmål til PAVAkontrol, kan de tage direkte kontakt til et af vores centre eller kontakte hovedkontoret på telefon +45 44 95 36 44 eller sende en mail til post@farumpavacenter.dk.


Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk