Bilsyn i Bagsværd

Book et bilsyn nu

Bestil og betal online og få 10 % online rabat

Farum Pavacenter i Bagsværd udfører Bilsyn og opfylder alle betingelserne for private bilsyn. Således er bilsyn hos Pavacenter i Bagsværd uafhængige af økonomiske samt personlige interesser, der måtte skabe basis for inhabilitet. Ydermere kan nævnes, at PAVA Bilsyns centre er TÜV-godkendte. Til information er centrene underlagt stikprøvekontrol under Trafikstyrelsen.

Vores center i Bagsværd forestår blandt andet periodesyn. Hvad periodesyn angår, vil man automatisk modtage en indkaldelse hertil. Dette sker via Trafikstyrelsen. Som regel indkaldes køretøjet til periodesyn, når det er fire år gammelt. Efterfølgende foretages periodesyn omtrentligt hvert andet år.

Når det kommer til eventuelt ejerskifte kan rapporten for periodesyn anvendes som dokumentation. Dette er dog kun gældende, hvis bilsynet er mindre end 2 år gammelt. Det er også værd at bemærke, at ændringer foretaget på køretøjet gør et registreringssyn nødvendigt. Dette kan vi også gøre for dig.

Vi tilbyder også registreringssyn, hvilket er en konkret og praktisk kontrol af et køretøj. Gennemgangen skal foretages ved indregistrering af et køretøj til en nye ejer.

En serviceorienteret indstilling er kendetegnende for PAVA Bilsyn i Bagsværd. Ejeren af køretøjet kan blive vejledt og rådgivet under bilsynet. Rådgivning om forebyggelse af slidtage kan være medvirkende til at undgå store samt uforudsete reparationsregninger i fremtiden. Således går vejledning og information hånd i hånd med udførelsen af bilsynet hos Pavacenter Farum i Bagsværd.

Du kan bestille en tid til et bilsyn i Bagsværd her

Hvor lang tid tager det?

Det tager typisk ca. 20 minutter at syne din bil, hvis du har alle papirerne med.

Se tidligere synsrapporter

Du kan finde de tidligere synsrapporter på trafikstyrelsens hjemmeside.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til bilsyn, så tag kontakt til dit lokale center.