Book online - spar 10%. Læs mere her

Bilsyn i Bagsværd

Farum Pavacenter i Bagsværd udfører Bilsyn og opfylder alle betingelserne for private bilsyn. Således er bilsyn hos Pavacenter i Bagsværd uafhængige af økonomiske samt personlige interesser, der måtte skabe basis for inhabilitet. Ydermere kan nævnes, at PAVA Bilsyns centre er TÜV-godkendte.

Til information er centrene underlagt stikprøvekontrol under Trafikstyrelsen.

Periodesyn i Bagsværd

Vores center i Bagsværd bistår blandt andet med periodesyn. Hvad periodesyn angår, vil man automatisk modtage en indkaldelse hertil. Dette sker via Trafikstyrelsen. Som regel indkaldes køretøjet til periodesyn, når det er fire år gammelt. Efterfølgende foretages periodesyn omtrentligt hvert andet år.

Når det kommer til eventuelt ejerskifte kan rapporten for periodesyn anvendes som dokumentation. Dette er dog kun gældende, hvis bilsynet er mindre end 2 år gammelt. Det er også værd at bemærke, at ændringer foretaget på køretøjet gør et registreringssyn nødvendigt. Dette kan vi også gøre for dig.

Vi tilbyder også registreringssyn, hvilket er en konkret og praktisk kontrol af et køretøj. Gennemgangen skal foretages ved indregistrering af et køretøj til en nye ejer.

En serviceorienteret indstilling er kendetegnende for PAVA Bilsyn i Bagsværd. Ejeren af køretøjet kan blive vejledt og rådgivet under bilsynet. Rådgivning om forebyggelse af slidtage kan være medvirkende til at undgå store samt uforudsete reparationsregninger i fremtiden.

Således går vejledning og information hånd i hånd med udførelsen af bilsynet hos Pavacenter Farum i Bagsværd.

Bestil en tid til bilsyn i Bagsværd

Du kan bestille en tid til et bilsyn i Bagsværd

Hvor lang tid tager et bilsyn?

Det tager typisk ca. 20 minutter at syne din bil, hvis du har alle papirerne med.

Hvor finder jeg tidligere synsrapporter?

Du kan finde de tidligere synsrapporter på trafikstyrelsens hjemmeside.

Har du andre spørgsmål?

Har du spørgsmål til bilsyn, så tag kontakt til dit lokale center.

Dét siger vores kunder om os

1.klasses arbejde

Hos Toyota / Krogsgaard biler i Farum bruger vi altid Pava! Både når vi skal have undervognsbehandlet og synet vores og kunders biler. Man bliver altid mødt med et smil. Professionel behandling god service og 1.klasses arbejde.

Klaus Kristensen,
Værkfører, Krogsgaard biler

Altid top professionelle

Altid top professionelle, godt arbejde, rengjort efter arbejdet, samt der altid lige er lidt ekstra rengøringsservietter med, til hvis det løber nogle steder. Kan klart anbefales!

Christian Pedersen,
Trustpilot

Et flot stykke arbejde til tiden

De leverer et flot stykke arbejde til tiden, giver en fantastisk service, og så er de altid fleksible. Man føler sig godt behandlet lige fra start til slut.

Carsten Warzar,
Harris Hansen Biler A/S

10+ årig kunde

Jeg har de sidste 10 år fået rustbeskyttet flere tusinde biler hos Jacob og resten af holdet der udgør Farum PAVA Center. Jeg har aldrig til dato endt med et produkt jeg ikke har været 100% tilfreds med Coincidence I Think NOT.!

Jonas Machholm,
Applus Bilsyn/Autodo.dk